Lofsan

Tatuera in en logga

Hinderbanor blir en allt vanligare träningsform men det är framförallt tävlingsformen som exploderat i både antal lopp och i antal deltagare. Jag gillar verkligen hinderbanor men eftersom jag är mån om att hålla mig skadefri till mina marathonlopp så kör jag själv inga såna tävlingar just nu.

Tough Viking är ett av de mest populära hinderloppen i Sverige. Den 30/8 går tävlingen av stapeln här i Stockholm ute på Gärdet. I samband med det har Reebok en tävling där man utmanar deltagarna till att tatuera sig, direkt i Salong Betongs tatueringsstudio på plats på Gärdet. Kruxet är bara att det finns bara ett motiv att välja, Reeboks egna logga. Kolla på filmen, det är många av kommentatorerna som tror att det är ett skämt.

Den som tatuerar in det största motivet vinner 1 års fitnesssponsoravtal med Reebok, helt sjukt enligt mig som har väldigt stor respekt för tatueringar generellt. Hans har en runt armen som jag tyvärr inte alls gillar och även om jag sett några väldigt fina tatueringar på andra människor, min syster har många till exempel så kommer jag aldrig själv att göra det, det räcker med att skaffa barn, de har man också resten av livet. Att tatuera sig för att visa att man älskar ett varumärke känns oerhört avlägset för mig.

Vad säger du? Har du någon tatuering? Skulle du kunna tatuera ett företags logotyp på din kropp?

I samarbete med Reebok.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Svara Michaela 14 augusti, 2014 at 12:12

  Låter galet!!
  Tycker man ska ha en sund syn på tatueringar, tycker man borde ha mer respekt för vad man gör mot kroppen och hur det påverkar en själv i livet, även som med barn. Att inte skaffa så lättvindigt.

  Jag har två tatueringar, en stor på ryggen och en stor på benet. Båda är kopplade till min familj och speciellt min pappa som är väldigt viktig för mig. Tänkte på tatueringarna en lång tid och gjorde dom inte förrän det kändes helt rätt med motiven. Älskar att tatuera mig, och skulle göra det oftare om jag hade något att tatuera. Men jag tycker som sagt inte man ska tatuera sig bara för att, finns många andra fina sätt att visa kärlek och respekt till sig själv eller någon annan 🙂

  [Svara]

 • Svara Karin 14 augusti, 2014 at 16:15

  Tycker det är märkligt, och fel, att ett företag som inte har någon direkt koppling till tatueringar, uppmanar folk till att tatuera sig genom att locka med priser. Men uppmärksamhet har de ju fått 🙂

  [Svara]

 • Svara matilda 14 augusti, 2014 at 18:58

  bojkotta reebok!

  [Svara]

 • Svara Millan i skåne 14 augusti, 2014 at 22:30

  Det känns som väldigt omoget av reebok att anordna en tävling där man tatuerar deras varumärke.
  Jag hoppas att ingen är så dum så att man går på det och ställer upp i deras tävling.

  [Svara]

 • Svara Sandra 14 augusti, 2014 at 23:58

  En anledning att inte välja Reebook. Idioti.

  [Svara]

 • Svara Johanna 15 augusti, 2014 at 00:39

  Jag är tatuerad o fler kommer det bli. Skulle ALDRIG sätta ett varumärke på kroppen för att vinna en tävling! Alla gör så klart som de vill med sin kropp o smaken är som baken…, Men i mina ögon känns tävlingen oseriös. Varför kan inte sponsen gå till den som vinner hinderbanetävlingen ist?

  [Svara]

 • Svara Carro 15 augusti, 2014 at 06:56

  Nej, jag tror aldrig att jag kommer att tatuera mig, allra minst en företagslogga.

  [Svara]

 • Svara Karin 15 augusti, 2014 at 15:22

  I samarbete med Reebok????

  [Svara]

 • Svara Jennysen 17 augusti, 2014 at 22:43

  Jag tycker det verkar galet att tatuera in ett företags logga ”bara för att”. Ok om det är ett varumärke du kan stå bakom till 100% eller något du byggt upp själv.
  Har enorm respekt för tatueringar och har inga egna, men funderar sedan min ponny gick bort i Maj att tatuera in hans namn, födelseår och dödsår. Han och jag kände varandra i 26 år så det känns som att det är något jag kan stå för hela livet.
  Men vi får se hur det blir! 🙂

  [Svara]

 • Svara Charlotte 18 augusti, 2014 at 13:36

  ABSOLUT INTE! Skulle nog aldrig tatuera mig men absolut inte en sån värdelös tatuering! Jag tycker många är fina med sina tatueringar men tror själv att jag skulle ångra mig efter ett tag- tycker det är fint när en del tatuerar in sina barns namn….men som sagt, jag kommer ju ihåg vad de heter ändå så jag skippar nog det också 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar