Lofsan, Sixten

Tårtkalas!

I veckan fyllde min kusin 15 år så idag har vi varit på riktigt kalas nere i Haningetrakten. De bor jättefint på landet, världens största gräsmatta med studsmatta och en stor fotbollsplan till barnen som bor i området. Det är riktig bullerbykänsla fast i modern tappning.

Min kusin är duktig tävlingscyklist i landsvägscykling så vi gav honom ett presentkort på Länna Sport så kan han köpa vad han vill.

Dagens Mamma i lång tröja från Gstar och leggings från Vila. Skorna är från Scorette

I fredags gick vi in i vecka 22

Ikväll har vi poppat riktiga popcorn i kastrull med olja och kärnor. Godare än micropopcorn men lite svårare att få ett bra resultat. På TV:n spelar England och USA fotboll men jag känner mig ganska halvhjärtat engagerad i VM, men i brist på bättre TV-tablå så får det vara så.

Annars då? Jo, Sixten sov helt okej i natt med. Vårt mål är alltid att få honom att ligga ner i sin säng så länge som möjligt, när han vaknar och antingen är ledsen eller ställer sig upp och skrattar så kör vi oftast med vällingflaskan, oavsett om han är hungrig eller inte. Han dricker ju alltid massa välling på natten men vi ska nog gå över till vatten några timmar per natt. Det kan ju vara så att han bara är törstig. Han somnar alltid om direkt när han får en skvätt välling. Vi har aldrig haft problem med att han är vaken någon längre stund eller vaknar tidigt på morgonen. Men vi måste förlänga de oavbrutna sömnperioderna, att vakna var 45:e minut funkar inte. Det märks så tydligt på Sixten att han inte sovit klart när han vaknar vid åtta, nio på morgnarna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar