Lofsan

Tant Anna & Lunchtips

Det lutar åt en träningsfri torsdag 🙁 men jag körde ett bra ryggpass igår så det får vara bra så. Ögonen svider och halsen killar, Sixten hostar och Baxter snorar. Men vad gör väl det på en livstid?

I kväll kommer äntligen Anna upp från Malmö och vi ska ha årets tjejhelg tillsammans med Karin och Agnes. Vi ska shoppa, äta god mat, dansa, äta brunch, shoppa lite till och snacka snacka snacka. Jag dricker typ aldrig alkohol, inte så att jag är nykterist men jag dricker ungefär en gång om året och i morgon är den gången. Vi har en helkväll bokad med fördrink, mingel, japansk middag, häng i baren och dansgolv på agendan. Så himla bra! Så himla najs! Jag har längtat efter den här helgen sedan i somras när Anna och jag träffades senast så mina förväntningar är skyhöga!

I väntan på att förmiddag ska bli eftermiddag och så småningom kväll och det efterlängtade tåget ska rulla in på centralen äter Sixten och jag omelettlunch;

-fräs några strimlade skivor rökt kalkon tillsammans med klyftade körsbärstomater och hackad lök i lite olja.

-blanda i några ägg (2 vitor från gårdagens carbonara och 3 hela ägg), salt och peppar och blanda runt.

-vänd över halva omeletten och sätt ev på ett lock.

Det här är Sixtens favoritmat men utan lök och med lite pasta. Jag äter lite mindre kolhydrater när det är en träningsfri dag och knaprar på sugarsnaps istället. Lyxar till det med cola zero för att väcka hjärnan.

Nu räknar vi ner timmarna till Tant Anna kommer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Cissi 24 februari, 2011 at 12:14

  Är det för träningen/ kroppen som du avstår? Eller gillar du inte viiiiin?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag gillar bara mousserande och vissa drinkar. Förut drack jag cider men det får jag ont i magen av?!

  Öl eller vin har aldrig varit min grej men fruktiga drinkar gillar jag!

  [Svara]

  Cissi Reply:

  För jag tänker att det med en sån matman som H ofta borde serveras fina viner till maten? (kul att Iphoneen föreslog Batman istf matman!)

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, han är en riktig finsmakare både när det gäller mat och vin.

 • Svara Sofie 24 februari, 2011 at 15:07

  Men sötaste lilla omeletten, antar att det är Sixtens 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tänk om det vore tvärtom! 🙂

  [Svara]

 • Svara Tant Anna 24 februari, 2011 at 19:54

  Hurra för att tant anna ska komma!

  [Svara]

 • Svara Petra 25 februari, 2011 at 08:07

  borde lära mig äta omelett..men har svårt för äggens konsistens..

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 25 februari, 2011 at 21:05

  Shit va jag har varit dålig på att kommentera i din blogg. Skäms på mig, men det blir så när man använder telefonen ist. Ja, du vet. Men jag läser varenda inlägg och längtar efter nästa hihihi

  [Svara]

 • Svara Fotograf Laila Villebeck 26 februari, 2011 at 14:02

  GO Cola Zero! 😉 Lite pinsamt, men jag måste erkänna att Zero är ett måste för mig nu i sömnbristens hårda period. Måtte barnen snart börja sova så jag slipper vara tvungen att väcka mig själv med koffein varje dag 😮

  http://lailavillebeck.blogg.se

  [Svara]

 • Lämna kommentar