Resor

Tandådalen dag 1

Vi har inte oändliga mängder snö häruppe knappt ens så att det räcker för några åk i backen. Längdspåren är rent ut sagt askassa men då blir det ju desto jobbigare att åka. Sixten har lekt utomhus hela förmiddagen, jag och Hans har turats om i längdspåret. Vi hade inte rengjort skidorna efter förra säsongen så Hans agerade vallare och knegade med skidorna medan Sixten och jag utforskade snön. Det känns som att det är varmare här än hemma i stan, 12 grader mitt på dagen.

När de andra kom tillbaka från backen åkte Hans och jag ner till Lindvallen och besökte Sats. Vi körde ett lagomt träningspass som kändes bra i kroppen. I morgon ska Agnes och jag köra ett hårdare benpass så det är skönt att ha massa energi kvar i kroppen. Jag invigde en ny underställströja som jag köpte igår. Snygg tycker jag, otippat med alla färger.

I natt ska Baxter sova i mormors rum. Han har fått den dåliga ovanan att vakna kring midnatt och sedan skrika fram till 05. Han har ju alltid sovit så bra, ända fram till att han blev sjuk, vi funderar på vad det är som gör honom så ledsen. Jag tänker allergi, mardrömmar, nattskräck, för mycket sömn på dagen och så vidare. Jag funderar på att ringa vår gamla BVC-sköterska i Sickla och rådgöra. Tyvärr klickar varken Hans eller jag med vår nya BVC-sköterska i stan, hon känner inte ens igen oss i väntrummet. Vi får se hur mormor och Baxter tacklar natten to be.

Och till er som fått för er att jag är gravid igen; NO WAY! Not gonna happen. Inga mer kids till den här cirkusen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Alfva 11 april, 2011 at 21:28

  Rådiggar det nya modet med alla galna färger måste jag säga. Och den där var ruggigt snygg!

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Peak är grymt

  [Svara]

 • Svara skolfux 12 april, 2011 at 05:41

  Han har inte ont i magen då? För ni ni har väl redan börjat med välling tänker jag….

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Sen han blev sjuk får lemolac ersättning 4 månad.

  [Svara]

 • Svara Cissi 12 april, 2011 at 08:47

  Är han ledsen när han är vaken eller blir han ledsen/arg för att han inte få gå upp? Om det är det senare skulle jag dra ner på dagvilan.
  Nattskräck brukar vara mer hysterisk ledsenhet, grejen är ju att de typ sover då.
  Och allergi, som det visade sig för B, var förutom eksem, en oro på natten med gråt och ibland skrik. Kan ju vara vällingen han reagerar på isf?

  Eller bara en faaaas! Ha en toppenvecka nu! Kram Cissi

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Det är som att han fortfarande sover. Typ nattskräck. Väcker man honom ordentligt blir han jätteglad direkt.

  [Svara]

  Cissi Reply:

  Ja men då är det nog det ska du se. Om han hade ont någonstans skulle det ju hålla i sig. Är det nattskräck brukar det komma i sjok, alltså vara jobbigt för dem några nätter och sen borta, för att komma igen en annan gång. Har jag hört.

  [Svara]

 • Lämna kommentar