Lofsan

Tågresan hem

Om jag tyckte att tågresan upp till Åre gick smidigt så hade jag fel. Klart att det var mycket spring i benen och lite gnäll men jämfört med idag och resan ner till Stockholm så var idag rena semestern. Vi satt runt ett bord denna gång, så mycket smidigare. Vi hade fem biljetter eftersom barnens storebror skulle följt med men han bröt armen i Vemdalen förra veckan och ville inte följa med. Fast vi använde bara fyra säten varav Baxter sov 2,5 timme på nästan två hela säten. Han vaknade lagom gosig och crazy i håret. 🙂


Sixten blev lite åksjuk och kräktes men det bekom honom ingenting. Han satt i sin stol lugn och glad hela resan och var bara helt fantastisk. Vilken skillnad mot förra tågresan. Överhuvudtaget så har Sixten varit så lugn och harmonisk hela veckan, till skillnad från en viss liten herre som röjer mer än värst. Sixten har varit helt blöjfri hela veckan och satte rekord idag med fyra toalettbesök på tåget och ingen blöja från tidig morgon fram till natten. Han vill helst inte ha blöja på natten heller men det vill jag ett tag till. Oavsett så är både Sixten och jag stolta varje toalettbesök. Vi startade med pottan i somras så det har tagit sin lilla tid, i det tempo Sixten har valt.

Vi åkte tunnelbana hem från centralen, nog Baxters första resa och tredje eller fjärde för Sixten. De är så mycket citykillar att de inte ens behövt åka tunnelbana än. Båda gräbsen älskar tåg så jag behöver inte skriva att de var i extas?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Alfva 11 mars, 2012 at 22:58

    Wohoo! Heja Sickan!

    [Svara]

  • Lämna kommentar