Lofsan

Tack och godnatt!

Jag har haft en så sjukt intensiv dag idag så redan före 21 tar jag med mig två små gräbs som fortfarande är vakna, det är alldeles för roligt att vara hemma med mormor medan mamma kör klass på Sats, till stora sängen och kryper ner.

Jag är glad att jag har jobbat en del under föräldraledigheten med klasser och PT-kunder för annars skulle det bli en chock att få gå från noll till 100. Är det någon som känner igen sig?

Och idag är jag extra imponerad över ensamstående föräldrar eller familjer utan nätverk, hur man får ihop vardagen. Vi har så många människor runt om oss som hjälper till med barnen när vi inte får schemat att klaffa. Denna vecka är bara halvvägs, två dagar och två nätter kvar innan Hans kommer hem och jag har redan halsen full. Som sagt, jag är imponerad över ensamma föräldrar!

Nu gör vi natt i det Renmanska palatset!


Två små gräbs i väntan på att MiniSats ska öppna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Svara jennyn 25 januari, 2012 at 21:04

  Men va de där idag? Melvin va oxå där ju:)

  [Svara]

 • Svara Helena Sandlue 25 januari, 2012 at 21:24

  Hej!
  Med många snälla vänner, morföräldrar, syskon, och mini sats så får man ihop vardagen och träningen som ensamstående oxå 🙂

  Fast jag önskar fler cross training och spinningpass på sats under mini sats tiden! 😉

  Med vänlig hälsning, Helena.

  [Svara]

 • Svara Jenny 26 januari, 2012 at 09:17

  Men du, så skönt att du liksom ser och reflekterar över det. Att ni har glädjen att ha ett sådant nätverk och hur svårt det måste vara annars, menar jag.

  Jag är visserligen inte ensamstående, men vi är två heltidsarbetande föräldrar mitt i varsin intensiv och lovande karriär, med tre barn, ambitionen att hämta på dagis senast kl 15.30 och ingen släkt att tillgå. Klart att vänner finns, men deras situation är ungefär likadan. Det är oftast svårt och ibland omöjligt att få ihop det och vi har förstås mer än en gång tänkt tanken att det vore väldigt skönt att ha släkt och avlastning närmare. Men det är alltid skönt att höra när de som har den hjälpen inser vilken ynnest det är!

  [Svara]

 • Svara Sofie 26 januari, 2012 at 13:17

  Ja du, jag är inte en ensamförälder även om det Känns så stundvis då min man jobbar väldigt mycketborta! I vår är han borta 3 hela månader! Med en nyfödd o en vild 2 åring samt hund som kräver sitt så hade jag önskat att vi hade vår släkt i närheten! Som tur är har vi underbara vänner som ofta ställer upp! Tror lite att det är så vårt samhälle ser ut idag då alla flyttar på sig…

  Så…nu kommer jag till det jag skulle skriva 😉 träningen, är liiiite svårt att hinna med! Är bara 2 månader sen förlossning, snitt, så vad rekommenderar du för träning för mig? Var hos bm idag o hon sa inga hopp eller skutt på ett halvår. Låter strängt tycker jag?! just nu blir det enbart promenader men bara korta då mitt bäcken fortfarande krånglar. Foglossningsh-ete!

  Med vänlig hälsning, Sofie

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Exakt, så länge du har ont i fogarna ska du vara försiktig med stötar. Promenader i den mån du kan räcker bra. Kanske kan du styrketräna? Prova att stå i plankan på knä. När du orkar 3*1 min kan du prova på tå. Har du möjlighet att ta dig till gymmet är roddövningar, axelövningar och lätta knäböj bra träning. De kan du göra hemma också. Undvik höga stepup och utfall så länge som du har ont.

  [Svara]

  Sofie Reply:

  Har du lust att länka där du visar där du står i plankan. Minns att du sa att de flesta gör den fel 😉

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Här!

  http://www.youtube.com/watch?v=buUh_KBfThQ&feature=youtube_gdata_player

  Sofie Reply:

  Tack!
  Nu ska här plankas 😉

 • Svara Karin FitnessochHälsa 26 januari, 2012 at 17:13

  År också imponerad av alla ensamstående som jobbar och har barn. Hur gör de?

  Skönt att lägga sig tidigt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar