Lofsan

Tack!

Jag är så oerhört glad för all den feedback ni har gett efter att ha lyssnat på vår podcast. Det gör mig helt varm i kroppen att veta att det jag tycker är viktigt och säger faktiskt gör skillnad för andra människor. Jag är så stolt över att jag har fått den här möjligheten i och med min blogg och alla dörrar den har öppnat till olika kanaler. För några år sedan var jag en helt vanlig PT som slet på gymmet med kunder från tidig morgon till sen kväll medan jag nu har möjlighet att nå så många fler människor på ett annat sätt. Jag jobbar stenhårt med att förmedla en känsla av att man ska tycka om sig själv, man ska känna sig stark och man ska känna att man är en himla bra människa. Jag hoppas så att ni nås av det!


Vi gick och handlade hela familjen ikväll. Så mysigt!


Barnen fick varsin glass.


Både vårskor och vårbyxor på!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Helen 23 april, 2013 at 21:31

  Men alltså, jag bara måste kommentera. Inte bara har du en fantastisk blogg som inspirerar, ger tips och idéer till oss andra, du är också så himla snygg och verkar ha världens finaste familj. Dina söner är helt gudomliga och jag blir glad varje gång jag läser din blogg. Lätt min favorit! Keep up the good work.

  [Svara]

 • Svara Susanna 24 april, 2013 at 09:30

  Mycket bra pod, du är oherhört bra pa att ge inspiration till ett hälsosamt liv! Tack och sa ser jag framemot mer poddar, det verkar som ni hade massor med idéer pa ämnen att fördjupa sig i!

  [Svara]

 • Svara Johanna L 24 april, 2013 at 16:59

  Vilken intressant pod!är gravid i vecka 17 med vårt tredje barn och jag känner mig jättepepp!tack 🙂

  [Svara]

 • Svara Nellie 24 april, 2013 at 20:48

  Jag tycker du förmedlar mycket sunda tankar om träning, en stor eloge för det. 🙂 Jag har haft svårt att acceptera att kroppen förändrades och att det tog tid att komma tillbaka efter graviditeten men nu känner jag att det är ok som det är, i alla fall de flesta dagarna. 🙂

  [Svara]

 • Svara Ida 25 april, 2013 at 06:59

  Lyssnade på din pod igår! Helt underbart bra, jag cyklade hem från jobbet med ett leende på läpparna medan hörlurarna satt i! Jag käner igen mig så mycket å det är bara så bra, precis så som det är 🙂 Fortsätt göra det fina och fantastiska jobb du gör!

  [Svara]

 • Svara Ida 25 april, 2013 at 07:03

  Hoppas det e okej kom ja på att jag tipsar om din pod på min blogg 😉 ?!?!?!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack! Absolut!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar