Lofsan

Tabata, TV4 och Rix FM

Mitt Tabatapass i Nyhetsmorgon…

Flera läsare önskar att jag ska skriva ner de övningar jag visade på TV4 för ett par veckor sedan. Varsågod!

-Stepup på stol
-Armhävning med sträckning
-Saxhopp
-Sidoplanka på stol
-Saxhopp i planka
-Höftlyft på stol

Ni som vill ha mer inspiration från mig via TV-rutan får boka TV:n på söndagmorgnar framöver för redan om en vecka är jag med på Nyhetsmorgon söndag igen. Fast innan dess kan ni höra mig i Rix FM och deras Morgonzoo redan fredag morgon klockan 08. Då svarar jag på en fråga ni nog alla undrat över minst en gång.

Och om ni ändå inte får nog av mig finns jag på twitter @lofsan och instagram @lofsans också. Mer Lofsan åt folket säger jag. 🙂


Här är bild från min föreläsning på Mary Kay i söndags. Till vänster är duktiga praoFia som hänger med mig på jobbet på dagarna. SoonToBe träningsexpert hon med.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara foraldrafitness 20 september, 2012 at 20:38

  Vad roligt, mer Lofsan i media, för det du säger kan folket lita på!

  [Svara]

 • Svara Mickis 20 september, 2012 at 22:30

  Heja heja! Kul för dig! Du är verkligen en inspirerande människa!! Lyssnar på imorgon med spänning! 🙂

  [Svara]

 • Svara Mickis 20 september, 2012 at 22:32

  Lyssnar på rix imorgon ska det stå!

  [Svara]

 • Svara I min lilla lilla värld 20 september, 2012 at 22:40

  Haha. Jag tyckte väl jag kände igen henne

  [Svara]

 • Svara marbodarling 21 september, 2012 at 07:13

  Körde passet från Nyhetsmorgon igår. Jag körde lättaste varianten av allt + att jag tog en väldig låg stol till step upen (pga problem med foglossning även efter att bebisen kom för fem mån sen) och jag blev verkligen både svettig och flåsig. Känns väldigt bra att det här passet kommer att ”hålla” i en evighet – så fort det börjar gå lätt är det bara att öka svårighetsgrad och tempo. Tack, Lofsan!

  [Svara]

 • Svara Cecilia 21 september, 2012 at 07:51

  Du är bäst. Hade velat ha dig som föreläsare och t för en dag.

  [Svara]

 • Svara Åsa 21 september, 2012 at 09:35

  Vad kul det låter!! Härligt med allt jobb du har på gång. Du inspirerar verkligen 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar