Träning

Systrar=det bästa som finns

Idag har vi haft en helt fantastisk dag!

Sixten tog sig en riktig sovmorgon till 1030, och jag med såklart. En av anledningarna till att jag orkar träna så mycket är att Sixten sover så himla bra just nu och att Hans alltid går upp med honom de morgnar Sixten vaknar före nio. Det är lyxigt!

Efter vår frukost gick vi Sixten och jag upp till Odenplan för dagens träningspass. Den ordinarie personalen på minisats var tillbaka och Sixten stortrivdes. Så roligt att se honom leka med jämnåriga!

Idag har jag världens träningsvärk efter gårdagens pass så det var skönt att köra spinning. Jag fick lite sammandragningar men de varken gjorde ont eller var obehagliga så det känns okej. Magen blir bara hård.

Efter passet spurtade vi hem för att duscha och sedan åka ut till Sickla och handla mat tillsammans med Agnes. Vi åkte ut till Saltis och hängde där hela dagen och kvällen. Agnes gjorde köttfärssås och spaghetti till lunch åt oss medan Henric, Sixten och jag spelade fotboll, Sixten älskar att dribbla och sparka på bollen. Vi tog en promenad för att plocka hallon innan Hans, Elin och Simon kom på kvällen då vi grillade fläskfilé och åt massa god mat. Agnes stod i köket tillsammans med Hans som stod för efterrätten. Jag kom knappt upp från stolen efter all mat.

Det var så himla trevligt att umgås med min systrar och deras män. Elin och Sixten lekte länge ute på gräsmattan och Sixten var så himla glad och nöjd, härligt att se! Ni ska få se vilken vacker tavla Elin gjort till Sixten i 1-årspresent, den ska upp på väggen ovanför Sixtens säng!

Vi kom inte hem förrän nu vid 23 och Sixten ska precis sova. Då sov han 40 min mitt på dagen och sedan en timme mellan 19 och 20. Kanske inte optimalt men det viktigaste är att han inte vaknar 10000 gånger under natten för att slurka välling tycker jag.

Lite suddiga bilder, jag vet, men det gör väl inget?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sofia 10 augusti, 2010 at 15:29

  Du har en award att hämta hos mig..*ler*..kram

  [Svara]

 • Svara Sofia 10 augusti, 2010 at 15:29

  Du har en award att hämta hos mig..*ler*..kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar