Lofsan

Swoosh sa det

Hela gårdagen bara sprang förbi! Vart tog timmarna vägen?

Baxter och jag åkte ut till Vaxholm på förmiddagen för att hälsa på Marie, Elvira och Sally ute på Maries förskola. Hon driver en egen förskola, hur coolt är inte det, 26 år gammal?! De har så fin verksamhet, glada pedagoger och perfekta lokaler.

När det var dags för lunch åkte vi tillbaka till stan och Baxter somnade så fint i bilen. Jag hann käka min älskade kesella i sängen innan han vaknade. Plockade av honom hans fleeceoverall och så kröp vi ner i sängen igen. Vi båda hann sova en timme. Skönt med tanke på att Backan har 3-4 timmar efter midnatt varje natt som han är vaken. Är jag ensam med barnen brukar jag försöka hinna sova på dagen istället. Det är tufft att vara vaken hela natten och bara sova 3-4 timmar per natt. När Hans är hemma delar vi på natten så att vi i alla fall får några timmar sammanhängande sömn.

På eftermiddagen testade jag att lämna gräbsen på MiniSats efter förskolan för första gången. Det gick jättebra och Sixten lekte som en tokig. Baxter bara skrattar.


Jag körde första Crosstrainingpasset för min egen del sedan jag blev gravid med Baxter. Det gick bättre än förväntat, när det är hopp gäller det att knipa ordentligt och det funkade! Om man jämför passet med det jag kör i Sickla så är det mycket högre medelnivå på deltagarna på mitt pass. Tjejerna är starkare och har framförallt bättre pannben. Jag kör lite mer avancerade övningar och en tydligare linje genom övningarna. Däremot är det kul att köra Crosstraining i en stor sal. Och perfekt när PT:n som kör klassen är så duktig på att peta på detaljer i tekniken. Det behöver jag verkligen just nu. Det är så lätt att bli hemmablind.

Lite träningsvärk i rumpan idag, lite i ryggen. Inget som hindrar ett hårt morgonpass idag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Jessica 7 april, 2011 at 09:22

    Varför delar ni på natten? Är det inte bättre att ni tar varannan natt? Då får ni ju sova (eller iaf inte behöva kliva upp) hela nätter varannan natt iaf, istället för bara några sammanhängande timmar…
    Så gör vi iaf. Ibland tar vi två på raken så den andra verkligen får sova ut, men det beror ju såklart på hur P jobbar och så..

    [Svara]

  • Lämna kommentar