Lofsan

Sveriges coolaste löparpar?

Igår kom det grymt snygga tävlingsPM:et för Helsingborg Marathon i mailkorgen. Det är bara sju dagar kvar till mitt tredje marathon idag, Gud vad jag längtar! I det digitala magasinet finns all info om loppet och en intervju med mig. Hans och jag utnämns i tidningen till Sveriges coolaste löparpar, det kan vara den finaste komplimangen vi har fått. Vår löparhistoria är verkligen kringelikrokig, och när jag säger att Kan vi kan alla så menar jag det verkligen!
 
 


Det är 82 kilo muskler som står på startlinjen i Helsingborg nästa helg. Jag är riktigt stolt och imponerad av Hans utveckling det senaste året och så nyfiken på hur han klarar av att hantera marathondistansen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Jämtlandshanna 6 september, 2014 at 13:51

  Att det varit kringelkrokigt är det som gör det så himla peppande! Det är inte alltid så lätt att nå sina mål, det gäller bara att inte ge upp längs vägen.
  Ska bli spännande att se hur det går för er! 🙂

  [Svara]

 • Svara Mari 6 september, 2014 at 15:31

  Kör hårt =)
  Berätta gärna mer om er kringelikrokiga väg?!

  [Svara]

 • Svara Therese 6 september, 2014 at 19:25

  Jag kommer att arbeta som flaggvakt i Kärnan under marathonet så jag ska heja som bara den när jag ser er 🙂

  Stort lycka till, till er båda!

  [Svara]

 • Svara Camilla 6 september, 2014 at 22:38

  Så kul ni kommer att få!

  [Svara]

 • Lämna kommentar