Lofsan

Svacka?

 Min kompis Karin hörde precis av sig och frågade om jag har en bloggsvacka eller kanske skrivkramp. Jag förstår om ni saknar inläggen här de senaste dagarna men jag kan lugna er med att ni inte behöver vara oroliga. En av mina bästa förmågor när det gäller mitt arbete/jobb/yrke är att jag är riktigt bra på att strukturera upp och har en bra disciplin. Den här veckan som har gått har varit helt crazy eftersom vi har haft invigning i vår studio. Över 200 personer har besökt oss under 4 kvällar och det har varit fullt ös. Eftersom jag vill leverera hög kvalitet när jag jobbar så prioriterar jag mina projekt och därmed fick bloggen vila lite. Ni som är mig trogna vet att jag uppdaterar instagram och Facebook flera gånger om dagen. Jag har ju dessutom flera instagram eftersom Lofsangruppen har sina egna sidor utöver mina.
 
 Så: jag lovar att uppdatera med några inlägg här i bloggen i veckan men vill man ha detaljer så är instagram bästa platsen att hänga på.
 
 PS. Inom kort släpper vi datumen för våra workshops som vi kör i studion!
 
 Här kommer massa bilder som Titti Schultz tog på vår VIP-invigning för familj och vänner i måndags!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Johanna 18 januari, 2016 at 06:37

  Stort grattis till öppningen! Har följt dig i många år nu och det är roligt att se hur du successivt byggt upp ditt varumärke och din karriär. Snyggt!

  [Svara]

 • Svara KikkiSandström 18 januari, 2016 at 20:59

  Stort Grattis från mig också. Roligt att ni är på G och att det är fullt ös!

  [Svara]

 • Lämna kommentar