Lofsan

Sushidejt i Sjöstan

Vi är nyligen hemkomna från vår långa promenad från Sjöstaden, 11 km t.o.r! Vi hade en sushidejt med min fd kollega Anna, så himla najs! Både Sixten och Baxter fick fina presenter och jag fick en stund utan bebis eller vild 1-åring i famnen. Vi är lika Anna och jag. Lika träningsfixerade liksom. Det är skönt att träffa såna människor också nu när jag inte är på jobbet så ofta längre.

Efter shopping på Adidaslagret (tips: de har mycket fint i storlek 62 och uppåt för både flickor och pojkar just nu) tog jag färjan till Söder. Det var ett år sedan sist, tiden går fort. Jag kan sakna att bo i Sjöstan men livet är lite mindre komplicerat här i stan faktiskt. Nära till allt!

På Söder och i Sjöstan låg det både snö och is på trottoaren till skillnad från här i city så jag halkade fram som Bambi med Converse på fötterna. Det är tur att jag har vagnen att hålla mig i.

Baxter invigde sin nya mössa och halskrage från Geggamoja idag, han fick dem av min bror och hans familj i söndags. De är fleecefodrade, varma och snygga. I like!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Vi2blir3.se - Malin 11 november, 2010 at 19:44

  Åh vad söta små skor 😀 Så små så små 😀

  [Svara]

 • Svara Natasha 11 november, 2010 at 21:57

  Sixten e så söt i sin åkpåse, ser ut som en liten fjärilspuppa 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar