Lofsan

Surprise!

Alltså, herregud vilken överraskning vi fick ikväll!

Min syster var här efter jobbet och vi åt middag tillsammans. Baxter somnade redan vid 18-tiden eftersom han inte hade sovit på dagen och vaknade strax före 20 igen såklart. Agnes och jag packade då ner barnen i vagnen och tänkte promenera bort till henne, de bor kanske 3 kilometer härifrån fast fortfarande på Södermalm. Det duggade pyttelite när vi började gå men efter bara 100 meter så drog någon på kranen och regnet vräkte ner. Det sprutade flera meter från stuprännan. Trots regnskydd på vagnen blev barnen dyngsura. Sixten somnade ändå och Baxter satt som en uggla i hålet och plirade. Jag vände innan vi kom hela vägen fram till Agnes och kom till slut hem helt dyngsur ända in på magen. Jag lyckades lyfta över Sixten till sin säng och klä av honom sovandes medan Baxter nu sitter bredvid mig här i soffan. Strax dags att sova!

Som tur är var det så fint väder hela dagen idag här och vi hängde ute på terrassen flera timmar, ända fram till regnet vid 17. Vi njuter verkligen av våra sista semesterdagar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Paula 6 augusti, 2012 at 21:09

  Usch vad trist, exakt så var det imorse när jag var på morgonpromenad och man har ju inget val än att fortsätta heller haha, men det är väl karaktärsbyggande eller något 😉

  [Svara]

 • Svara foraldrafitness 6 augusti, 2012 at 21:20

  vilka sötingar i soffan

  [Svara]

 • Svara Food According to Elsa 6 augusti, 2012 at 22:20

  Åh vilken fin sista bild på er. Dina ungar är fan det sötaste jag sett 😀

  [Svara]

 • Svara Therese 7 augusti, 2012 at 23:23

  vilken skön bild på dina grabbar! helt otroligt vad tekniska ungarna är nuförtiden 😉 min snart treåring manövrerar iPhonen och iPaden hur lätt som helst och 8 månaders knodden är inte långt efter!

  [Svara]

 • Lämna kommentar