Lofsan, Träning, Videobloggar

Superset triceps och axlar

[videofyme id=”568518″ width=”480″ height=”270″]

Jag tycker om att supersetta två övningar för muskler som löper över samma led, axelleden i detta fall. Grym pump i axlarna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Johanna 11 juli, 2012 at 15:15

  Hej! Tack för en super bra blogg, jag tänkte kolla vad du anser om proteinpulver och amning ? Googlat runt lite men svårt att hitta ett vettigt svar om Dey är okej eller inte :/. / Johanna

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag är generellt mot proteinpulver och framförallt i samband med amning men OM man har ett behov av det är det bästa märket Hollistics som har naturliga grejer.

  [Svara]

 • Svara Jessica 11 juli, 2012 at 22:41

  Hej,
  måste bara berätta att sedan jag ”ramlade” in på din blogg av misstag för en vecka sedan är jag fast. Jag får sån grym inspiration på övningar så jag är så himla glad och nöjd. Har testat flera nya kombinationsövningar bl.a. som känns kanon. Tusen tack för en jättebra blogg!

  Jessica

  [Svara]

 • Svara Silvana 11 juli, 2012 at 22:59

  Hej Lovisa! Tack för en super bra blogg! Tänkte fråga hur brukar du planera dina passer? Brukar du köra hela kropen eller delar du över och underkroppen? Jag älska träna men ibland är det svår att veta hur ska jag planera mina passer! Hur många övningar för axlar, ben, rygg osv. måste jag göra för att träning blir efektiv?
  Tacksam för svar!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Det är inte superviktigt tycker jag. Välj övningar som tränar många muskelgrupper samtidigt och kom ihåg att träna på dina svagheter mer än dina styrkor. 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 12 juli, 2012 at 08:26

  Tack för bra video med övningar, precis vad jag behövde!

  [Svara]

 • Svara Äntligen gymträning! | Militärmamman 30 oktober, 2012 at 00:24

  […] Block 1: 2 varianter av sittande rodd + Plankan med benlyft + Superset: Triceps och axlar […]

 • Lämna kommentar