Lofsan

Superior Race


Ni vet ju vid det här laget att jag älskar utmaningar och nu har jag ett nytt galet spännande mål framför mig. I maj och juni 2014 ska jag tävla i Superior Race, en hinderbana mitt i Stockholm och i Norrköping med 21 hinder per tävling. Det är både fysiskt tuffa hinder och kluriga. Sista hindret är paintballskytte!

Jag kommer att anordna träningspass inför tävlingarna och bland er som vill vara med och anmäler er i mitt team (Välj Lovisa Sandström i rutan för hur du fick reda på information om tävlingen) kommer att vara med och tävla om personlig träning med mig också. Det vore superkul om jag får med mig massa bloggläsare på hinderbanan!

Vilka hänger på?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara SpringSara 27 november, 2013 at 16:22

  Låter galet! 🙂 Men säkert kul. Något annat år kanske. 🙂

  [Svara]

 • Svara Åsa 27 november, 2013 at 21:17

  Jaaaa!! Vad kul. Jag funderade just på vilka lopp jag skulle anmäla mig til.
  Tough Viking och Tjurruset i år. Men sprang själv. Vore kul att vara ett gäng 😉

  [Svara]

 • Svara Saras Träningblogg 27 november, 2013 at 22:14

  Låter grymt kul 😀

  [Svara]

 • Svara LenaMaria 28 november, 2013 at 05:25

  Har anmält ett lag till Toughest tävlingen i Umeå så jag följer dig och kanske snor jag lite tips på träning inför en sån här utmaning :-).

  [Svara]

 • Svara Anna 28 november, 2013 at 09:57

  Verkar som en superkul utmaning! Vågar man delta även om man (läs:jag) inte är lika fit som dig utan bara en vanlig vardagsmotionär?

  [Svara]

 • Svara Emelie 15 januari, 2014 at 19:29

  Hejsan!

  Jag funderar starkt på att anmäla mig till Superior Race men jag vet inte hur jag ska lägga upp vissa träningsmoment. Jag tänker träna på gym för att bli stark och springa för uthållighet men har du något tips på om det finns nått ställe där man kan träna med en hinderbana (klättra väggar, springa i däck, krypa under tråd osv..)? Finns det nått ställe där man kan prova på att skjuta? (har aldrig rört ett vapen i mitt liv) Tack för svar!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar