Lofsan

Super Saturday

Nu är vi hemkomna från Anna och Lucas, Hans kom och hämtade oss en stund efter att Eric uppträtt klart. Nu sitter Tom och jag i soffan och tittar på när alla poäng delas ut. Sixten är fortfarande vaken trots att klockan passerat midnatt. Vi har flyttat hans nattning framåt för att han inte ska vakna klockan 05 eftersom Baxter precis har somnat då. Det blir så tokigt när de har hela olika dygnsrytm och Sixten är lättare att styra än Baxter. Såklart att det inte är meningen att Sixten ska vara vaken så här sent egentligen men han sov till 09 i morse och sov först vid 16 och då är han inte trött förrän sent.

Vi har haft en superdag tillsammans med våra vänner. Anna är en av mina närmaste vänner och jag kan prata med henne om exakt allt. Jag har några sådana tjejer i mitt liv, wonderful. Att vi har jämngamla killar (Lucas är född i februri 2009, Sixten i augusti) är extra roligt och gör att vi har ännu mer gemensamt. Yvette kom förbi och hängde lite med oss. Hon är populär hos mina gräbs och jag tror att hon är lite kär i dem hon också.

Lucas var oförväntat generös med sina leksaker även om han har sina favoriter som Sixten inte fick leka med själv. Sixten har inga problem med att bli avvisad utan hittar direkt en ny. Baxter bara skrattar hela tiden. Har har sovit helt fantastiskt två nätter på raken och det ger ett enormt utslag på humöret. Happy Baby!

Finaste killarna i stan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Carola 15 maj, 2011 at 02:00

  Ja jag kan tänka mig det blir kruxigt när de har så pass olika dygnsrytm. Själv
  har jag just ammat Ella i en timme o nu ligger hon i sin balja
  och gnyr med hicka. Hon sov nästan konstant sen kl.14-00.45 idag.
  Var bara vaken o åt vid två tillfällen. Får se om hon somnar igen 😉

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Åh! Those were the days!

  [Svara]

 • Lämna kommentar