Lofsan

Super saturday

Eftersom jag alltid har klass på söndagmorgnar så är jag extra mån om att göra lördagen till exakt den lediga dag jag vill. Jag slutar tidigt på fredagar också för att få några timmar sammanhängande ledighet.

Idag funderar vi på att starta med ett träningspass på Sats och sedan ta en promenad till Hötorget och äta lunch och köpa lite lördagsgodis. Ikväll har jag en tjejdate inbokad med middag på stan, jag längtar!

Hur tillbringar ni er lördag?


Jag hoppas solen lyser lika fint idag som häromdagen när jag och Baxter var ute. Jag fick ett bud med en kartong Vitamin Water med Stevia att testa, de säljs på Sats också. För mig som varken dricker kaffe, thé eller red bull är det gott att kunna dricka något som är lite uppiggande men som inte påverkar blodsockret som andra sötningsmedel. Min favorit är med passionsfrukt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Helena Sandlie 17 mars, 2012 at 13:57

  Jag har hört att man ska undvika vitamindrickorna…

  Stämmer inte det? Eller är det bara vissa?

  Det är så svårt att förstå vad som är bra och inte i denna djungel!

  / Helena

  [Svara]

 • Svara Sofie 17 mars, 2012 at 14:09

  Våra helger är oxå heliga då min man jobbar borta i veckorna nu under våren…

  Denna dagen började med lyxig o god helgfrukost o sen utelek på fm.
  I em ska det sista fixas inför morgondagens stor tillställning, vår Ellas dop 🙂 = fullt upp!

  Ha en fin dag!

  [Svara]

 • Svara janna 17 mars, 2012 at 21:20

  Vi for till Falun för att försöka heja fram svenskarna i världscupen. Mysig utflykt men efter de senaste dagarnas solvärme hade vi klätt oss alldeles för dåligt 🙁 Det var svårt att tänka på nåt annat än kylan.

  Kvällen är mys mys mys!

  [Svara]

 • Lämna kommentar