Lofsan

Sunwing Resort, Ocean Beach Club i Makrigialos

Hans och min bröllopsresa går av stapeln på torsdag och vi kommer att tillbringa två veckor på Sunwing Resort, Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta. Vi har valt en lägenhet/svit på den övre våningen för att kunna ha öppen dörr till terrassen utan att gräbsen tar sig ett obevakat dopp i poolen. Vi vill självklart åka på bröllopsresa tillsammans med våra barn. De är ett resultat av vår kärlek och viktigast i hela världen för oss. Vi ska ha två veckor utan tider att passa, god mat, lite träning (såklart) men framförallt massa sol och bad i hav och pool. Vi ska leka från tidig morgonstund till sen kväll och njuta av varandras sällskap.

För att ha kvällsol hela vägen fram till att solen träffar horisonten bokade vi en svit längst ut på hörnet med vidunderlig havsutsikt. Där ska Hans och jag sitta på kvällarna och drömma om framtiden och alla de år vi ska tillbringa tillsammans. Tänk att jag ska få leva ihop med Hans resten av våra liv!


Från Ving:

Nya Ocean Beach Club är ett hotell byggt för familjelyx. Ocean Beach Club är en del av Sunwing Resort Makrigialos och våra gäster har självklart tillgång till Sunwings stora utbud av aktiviteter.

Vi kan inte ta åt oss äran för konstruktionen av horisonten och havet, men vi har kompletterat platsen med ett designhotell för den moderna familjen. En avslappnat lyxig designupplevelse med influenser av Skandinavien och Medelhavet.

Ocean Beach Club är fullt av generösa ytor där stora och små sällskap kan hänga och spela spel, leka, läsa böcker eller bara sitta och prata. Drömmen om ett vardagsrum där alla får plats, där ute och inne flyter ihop, blir verklighet på Ocean Beach Club.

Hotellet vänder sig mot havet och ligger precis ovanför en av Kretas allra bästa ständer. Här finns generöst med ytor för sol och vilsamt umgänge men även nybyggt SPA, gym och SATS-klasser.

Brukar ni resa med Ving?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Jessica 11 juli, 2011 at 22:03

  Vi var i Makrigialos för ett par år sedan med Ving. Åker nästan alltid med dem. Ha så himla härligt!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Då hoppas jag att ni är nöjda!

  [Svara]

 • Svara Ronja 11 juli, 2011 at 22:46

  Detta hotell är super ! Vackert lungt och skönt och hotellets privata strand är underbar.
  Bara man överlever den 2,5 timmar långa transfern såå är det såå värt det 🙂

  Finns ju även sats klasser och gym. Restaurangerna utanför hotellet är bäst.

  Trevlig resa 🙂

  [Svara]

 • Svara Annelie 12 juli, 2011 at 15:01

  La min kommentar under fel rubrik, men här kommer den också 🙂
  Hej

  Vi var i Makriaglios 2007 på den anläggning, men inte det hotellet ni ska bo på. Vi reste med Apollo (eller var det Ving… hmm kommer inte ihåg!). Litet tställe då, men har säkert blivit större med åren! Rolig vattengympa och fint gym hade dom på vårat hotell, och erat hotell lär inte vara sämre än det 🙂

  Jag tyckte det var supermysigt där, MEN Resan dit dvs från flygplatsen till själva Makiaglios var extrem och då hade vi inga barn, minns jag inte helt fel så tog den totalt 3,5 timmar!!! och det var med ett stopp. Så ladda med vatten, frukt och kex till barnen 🙂

  Själva ska vi åka till Egypten på torsdag med Fritidsresor och bo på deras motsvarighet till Lollo och Bernie dvs hotell med Bamseklubb, vi får utbyta erfarenheter efteråt kanske 🙂

  Ha en trevlig resa!!!

  [Svara]

 • Svara Elin 3 januari, 2016 at 00:42

  Hej!
  Googlade på detta hotell och hamnade här.
  Vad tyckte ni? Var ni nöjda med resan?
  Fundera på att boka med min sambo o dotter som kommer vara cirka 1år då.
  Tacksam för svar 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar