Lofsan

Sunny Sunday

Hans och jag körde ett sjuhelsikes benpass med efterföljande intervaller på löpbandet i morse. 80 minuter rätt effektiv träning där vi turas om att köra hela tiden så vilan mellan seten blir lika lång som det tar för den andra att köra övningen. Vi filmade några övningar som kommer komma upp på bloggen under veckan. Det är roligt att ni uppskattar alla filmer jag lägger upp. Det är lite extra meck att filma och ladda upp men jag hoppas att ni tycker att det är värt några sekunder reklam i början mot att jag får lite ekonomisk ersättning för det? Ballongklippet jag bloggade om imorse är tydligen väldigt uppskattat så ni som inte sett det än bör göra det om ni vill lära er mer om magträning.

Mina ben har känts lite skakiga efter träningen idag men det var skönt att ta en promenad här på Söder när solen passade på att titta fram. Vi tog en sväng till Medborgarplatsen och en fika på Mariatorget och Tom fick visa massa tricks på sin cykel medan de små gräbsen viftade med pinnar i vattenpölar.

Ikväll har jag vikt 6 maskiner med tvätt, som tur är var det Solsidan på TV samtidigt. Hans har varit i Sickla och storhandlat mat inför veckan och bakat surdegsbröd med timjan och havssalt på. Det blev så himla gott. Vi åt en skiva var doppad i olivolja till middagen; ugnsgratinerade rödbetsskivor med chèvre och parmaskinka.

Nu ska jag ladda garderoberna med alla nytvättade kläder och sedan ska jag sitta med datorn och förbereda några projekt som är på ingång. Jag får passa på när gräbsen sover!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Mia 15 oktober, 2012 at 08:20

  Dina filmer är verkligen toppen och det är helt rätt att du ska få ersättning för det jobb du lägger ner!

  [Svara]

 • Svara Therese J 15 oktober, 2012 at 08:30

  Absolut värt lite reklam för att få se film! 🙂 ballongfilmen var suverän, tack för alla tips å all inspiration!

  [Svara]

 • Svara Sophia 15 oktober, 2012 at 09:10

  Det stör inte mig alls med reklamen, det är ju bara att pyssla med ngt annat de få sekunderna som det är och med tanke på hur mycket tid du lägger ned på filmerna så är det klart du ska få betalt för dem!!

  [Svara]

 • Svara Anonym 15 oktober, 2012 at 10:08

  Ser verkligen fram emot att få ta del av ditt benpass. Körde ditt rygg och armpass i lördags och träningsvärken sitter som en smäck 🙂

  [Svara]

 • Svara Nancy 15 oktober, 2012 at 10:12

  Ser verkligen fram emot att få ta del av ditt benpass. Jag körde ditt rygg och armpass i lördags och träningsvärken sitter som en smäck 🙂

  [Svara]

 • Svara Stina 15 oktober, 2012 at 10:14

  Du inspirerar verkligen, fortsätt så!!!

  [Svara]

 • Svara Anna Degerlund 15 oktober, 2012 at 18:13

  Klart du ska ha betalt. Du är ju min ”PT i mobilen”☺. Tack för all inspiration och träningstips. Äntligen märker jag resultat av min träning och kul som attan är det.

  [Svara]

 • Svara Charlotte 15 oktober, 2012 at 19:19

  Är oändligt tacksam både för din blogg och de filmer du lägger ut! Självklart ska du ha ersättning! Tror du bidrar till många människors ökade välbefinnande 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar