Lofsan

Sundsvall

Vilken lång dag det känns som att det blev idag. Jag älskar såna dar!

Efter min workshop i förmiddags så gick jag hem till den färdigpackade familjen och så startade vi resan upp mot Norrland. Vi mellanlandar i Sundsvall hos barnens farmor och farfar där vi ska sova i natt och sedan fortsätter vi till Åre imorgon bitti. Vi ser så fram emot en hel vecka tillsammans alla fyra. Det kommer vara ganska varmt och soligt, vårkänslor med andra ord, I like!

Nu ska Hans och jag ”göra” Sundsvall. Hans är uppvuxen här och vi har aldrig varit här tillsammans så det ska bli spännande att få se hans stad. Vi har gjort samma grej i både Nyköping och Örebro där jag har bott i flera år.


Dagens mamma i Gstar, Merrell och Abercrombieoutfit, redo för bilfärd mot Norrland.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Lovisa 23 februari, 2013 at 21:25

  Hej Lovisa! Här är en till Lovisa som behöver hjälp med bra övning för coren när plankan är för tuff mot min ländrygg. Mina diskar där nere buktar och blir lätt inflammerade. Jag får väldigt lätt smärta efter plankor och liknande. Finns det bättre coreövningar för sådana som mig. Tacksam för svar :).

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Oj, det låter som något som en sjukgymnast bör hjälpa dig med.

  [Svara]

 • Svara Maria 23 februari, 2013 at 23:02

  Tackar för grym inspiration! Varje gång jag sitter och tänker att jag borde träna men inte riktigt orkar, så surfar jag hit och blir genast inspirerad och taggad och drar iväg och river av ett pass. TACK för det!

  [Svara]

 • Svara Erica 24 februari, 2013 at 11:19

  Kul med fjällsemester! Jag. Bor ju i fjällen, så jag passar på att besöka kusten i Boden/Luleå på sportlovet. Det blir väl så när man bor mitt i skidbacken 🙂

  [Svara]

 • Svara foraldrafitness 24 februari, 2013 at 11:35

  Det är kul att se mer av olika svenska städer, ha en fin semester!

  [Svara]

 • Svara Emma 24 februari, 2013 at 17:13

  Betyder det att du aldrig har varit hemma hos dina svärföräldrar tidigare? Hur tänker du kring det? Och hur tänker du kring din roll som ”styvmamma” (gillar inte det ordet men kommer inte på något bättre) till Hans äldre barn? Skulle vara intressant med en reflektion kring detta!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag vill inte skriva personligt om Hans äldre barn eftersom de är just äldre och inte mina barn. Jag skriver inte heller om mina relationer till mina vänner.

  Ang att jag inte varit hemma hos Hans föräldrar vet jag inte vad jag ska tänka på/om? Vi träffas ju regelbundet ändå men inte uppe i Sundsvall. De har 9 av 11 barnbarn boendes i Stockholm och besöker oss så ofta de har möjlighet.

  [Svara]

 • Lämna kommentar