Lofsan, Träning

Styrketräning och bebismys

Kände mig astaggad på att gå till gymmet idag. Mamma kom och hälsade på när vi åt frukost och vi skvallrade lite, när hon åkte till jobbet tog jag bilen till SATS Sickla, Hans sprang dit.

Dagens övningar:

Sittande låg rodd
Traditionella marklyft kombination med hög skivstångsrodd
Enarmsrodd med kettlebells
Smala latsdrag

Jag kände mig asstark och riktig peppad. Med tanke på att kroppen är i så pass bra form inför förlossningen som den är känner jag mig lugn inför att i alla fall den kommer att klara det här. Det är den mentala biten och smärtan som jag kommer att få arbeta mest med fram till det är dags.

Nyduschade och med proteindrink i magen åkte vi förbi Barnens Hus i Nacka och köpte en present till min vän Elins lilla pojkbebis. De har varit hemma från sjukhuset en vecka idag, och pojken fyller två veckor idag! Han fick ett par tofflor, så kallade Dinglisar i form av giraffer. Vår bebis har likadana i form av tigrar.

IMG_0407

Det var även första gången vi var hemma hos dem ute i Saltsjö Boo och deras nybyggda hus. Det blir så fint! Nästan så man blir lite sugen på att flytta från lägenhet till hus. Eller nä… Jag älskar Sjöstaden och Söder.

Det var såå mysigt att få gosa lite med Elins bebis. Det blev ett akut snitt på grund av att moderkakan lossnade och han var egentligen beräknad att födas kring 9 augusti. Han väger precis under 3 kilo nu så han är antagligen mindre än vad min bebis kommer att vara. Elin var så fin och såg fräsch ut. Jag har fått en bild av att alla med nyfödda blir vakna zombies men det stämmer ju faktiskt inte!

På väg hem åkte vi förbi Ica Maxi för att fylla på vårt tomma kylskåp. Massa god mat, frukt och mellanmål. Ikväll ska vi grilla hamburgare är planen. Sedan funderar vi på att hyra en film och fruktfrossa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Malin Lj 1 augusti, 2009 at 23:46

  Japp, nu är det vi:) Är ju också på BF+ nu… bara o vänta:)

  Va roligt! Vill gärna se gamla bilder! Har nog en del här också… kanske kunde bli en träff under hösten? Kram

  [Svara]

 • Svara Malin Lj 1 augusti, 2009 at 23:46

  Japp, nu är det vi:) Är ju också på BF+ nu… bara o vänta:)

  Va roligt! Vill gärna se gamla bilder! Har nog en del här också… kanske kunde bli en träff under hösten? Kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar