Lofsan

Styrketräning med högre tempo

Jag vill visa hur det ser ut när man styrketränar med lite högre tempo än man vanligtvis ser på gymmet. Genom att hålla ett högt tempo varierar du träningen och får med mjölksyratålighet och pulsen i träningen på ett annat sätt än du kör traditionella 2 sekunder i jobbiga riktningen och 2-4 sekunder i den bromsande rörelsen.

Välj övningar som har låg svårighetsgrad balansmässigt i början och var noggrann med vinklar i handleder och att du inte slarvar med tekniken. Lite extra rörelse blir det (som du ser på min bicepscurl) men sträva efter att vara så strikt som möjligt i tekniken.

När man kör två övningar så här på raken utan vila mellan kallas det för superset och är ytterligare ett sätt att variera styrketräningen på.

[videofyme id=”463712″ width=”480″ height=”360″]

Igår kväll när gräbsen sommar dukade Hans och jag upp antipasti och tände ljus. Det var jättemysigt att sitta i mörkret i min systers lilla lägenhet och prata om livet. Vi planerade bland annat en resa till New York i maj. Hans ska jobba och jag ska shoppa och springa i Central Park. Det ser jag väldigt mycket fram emot.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara I min lilla lilla värld 8 april, 2012 at 13:01

    New york new york

    [Svara]

  • Lämna kommentar