Lofsan

Studiebesök på Arlanda

Jag känner att jag har väldigt mycket att blogga i kapp från den här helgen. Men hellre så än att jag sitter hemma och har bloggtorka. Allt går i ett hela tiden och jag har inte suttit ner många minuter sedan i torsdags.

Idag hade vi en sedan länge inplanerad flygplansdejt med barnens morfar. Eftersom regnet vräkte ner så åkte vi till Arlanda och SkyCity istället för Bromma. Det finns ju några fler avgångar en lördag i september där också.

Vi parkerade bilen i Sky City strax efter 13 och startade med en lunch på första parkett för landningarna. Succé kan jag säga. Sedan promenerade vi mellan alla terminaler på hela Arlanda, tittade på gaterna, och sprang i långa korridorer. Barnen var i himmelriket.

Sixten sov när vi kom fram, snopet för honom när han pratat om dagen i en hel vecka. Men jag väckte honom och det blev snabba fötter direkt. Jag kan verkligen rekommendera er vars barn älskar flygplan och sirenfordon att åka ut till Arlanda. Det är en lite märklig känsla att vara där utan att åka vidare men också mysigt. Jag och min pappa drömde om en resa till värmen. Hans messade lämpligt att han har 27 grader i New York idag.

Jag kände mig lite hängig och frussen under dagen och tog två Alvedon ikväll hemma hos en kompis. Jag hoppas jag inte blir sjuk! Det tog ganska exakt en vecka efter Halvmaran som jag kände mig redo att springa igen så den sista veckan inför Lidingöloppet på lördag känns viktig i uppladdningen. Håller tummarna!

Nu har ni fått lite uppdatering om senaste dygnet, mer kommer i senare inlägg. Nu ska jag skypa med Hans och sen sova!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Camilla - Millasträning 23 september, 2012 at 01:11

  Verkar vara en sån helg, många som har fullt upp! De märks att hösten är igång igen:)

  [Svara]

 • Svara Hans Renman 23 september, 2012 at 03:32

  Vad FINA ni är!

  [Svara]

 • Svara Helena 23 september, 2012 at 18:52

  Imponerande att göra en sån grej med barnen tycker jag!! Hela vägen ut mot Arlanda liksom….
  /Helena

  [Svara]

 • Lämna kommentar