Lofsan

Stress och träning

Vi har haft en lite stressig morgon och hann in på förskolan med andan i halsen precis när frukosten serverades. Jag hatar att ha för små marginaler så nu har jag bestämt mig för att ställa klockan 0615 istället för 0630 när jag ska lämna gräbsen. Och så måste jag ju kliva upp direkt och inte ligga och dra mig för länge.

Idag har jag planerat in 20 min intervaller på bandet och 20 min bålstyrka. Några tabata och en pyramid blir det på bandet och bålstyrkan kör jag med Jungle gym-banden. Men först har jag några PT-dejter att ta hand om.


Dagens PT i Röhnisch och Merrell.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara SpringSara 23 april, 2013 at 09:32

  Samma här. Jag vill alltid vara ute i god tid. Går hellre upp 30 min för tidigt för att kunna ta det lite lugnt på morgonen! Vi lämnar 9 och jag tyckte ändå inte tiden räcker till 😉

  [Svara]

 • Svara Anonym 23 april, 2013 at 17:32

  Glöm inte rejält med vila också och extra mat så du får energi!

  Kram

  [Svara]

 • Svara Charlotta 23 april, 2013 at 17:34

  Att börja dagen med stress är verkligen inte kul. Som den strukturfascist jag är har jag bloggat om min ”metod” för stressfria mornar 🙂 , här kommer länk till biljett till morgonkarusellen! http://www.ekvalla2.blogspot.se/2012/08/familjevardag-ab-biljett-till.html

  [Svara]

 • Svara Tisdag och MadMen | erdoderdo 23 april, 2013 at 20:26

  […] himla bra dag, med morgonträning och bra möten på jobbet. Jag fick dock en sträng åthutning av Lovisa imorse att jag måste-bli-bättre-på-rörelseträningen. Jag pendlar mellan att känna mig stark och bra i […]

 • Lämna kommentar