Lofsan

Stranden

blir det idag! Tova och Tom vill bada. Tar med en brassestol så jag kan sitta i skuggan och glassa. 🙂 Vi ska prova med Hellas, annars blir det Sickla beach.

Ikväll ska vi hämta nya diskmaskinen som levererats till OnOff i Sickla. Så nice! Min första diskmaskin!

Igår åt vi en makaronipudding till middag, sen kopplade Hans in TV:n till det analoga nätet så att jag kunde se Barnmorskorna. Tyckte att veckans avsnitt var ganska tråkigt. Vill ju se mer förlossningar, inte bara massa snack!

En kompis till Hans var här igår, de två satt på balkongen och snackade hela kvällen. På det sättet är vår lägenhet så bra. Det finns så bra platser för alla gäster.

Idag blev det frukost på ballen som vanligt. Nygräddade baguetter, o´boy och filmjölk med flingor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara skolfux 2 juli, 2009 at 14:16

  Sickla Beach har jag hört talas om men aldrig varit där. Har ni varit där tidigare? Vad tycker ni i så fall?Och var ligger det exakt? Många frågor! Vore kul att testa ett nytt ställe när vi ska ut på playan imorrn nämligen.

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Det ligger bakom Sickla köpkvarter, vid tennisbanorna. Inget jag rekommenderar om man inte har barn med sig. Hellas är mycket bättre. Och Björkviks havsbad. Nyckelviken har ni ju redan varit vid. Min absolut pesonliga favorit är Erstaviksbadet i Saltis. Liten bit att gå från parkeringen vid Solsidan dock. Men havsbad är alltid bäst!!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar