Lofsan

Stora Topphälsapriset

Redan före jul började det tissla och tasslas och nu när både prenumeranter och butikerna fått det senaste numret av Topphälsa är det officiellt att jag tilldelats det Stora Topphälsapriset!
 
 Pamela berättade det för mig på Playitas i november när vi var där tillsammans med Röhnisch på träningsresa med 150 resenärer och jag blev så överraskad och superglad! Förra året utsågs Rosa Skrot, gymmet jag tränar mina PT-klienter på, till Årets ställe av Topphälsa och i år var det äntligen min tur, vilken lycka!
 
 Det arbete jag gör idag, där jag åker runt i Sverige och nu till och med utomlands för att föreläsa och träna människor, skriver träningsböcker och sänder TV är utdelning för alla de år som jag har jobbat och slitit i det ganska oglamorösa och tuffa PT-yrket. Jag började blogga 2009 och är inne på mitt sjätte år med Lofsan.se. För en som varken kunde upprätthålla dagboksskrivande eller brevväxling som barn är det rätt ofattbart att jag lyckats skriva en, två eller tre blogginlägg om dagen i snart 6 år. Jag har min blogg att tacka för så mycket av det som jag får möjlighet att göra idag men samtidigt så känns det också som en belöning för kämparglöd.
 
 Jag brinner för att få fler kvinnor att träna, träna utifrån sina förutsättningar och mål och träna av anledningar som ger träningen ett värde djupare än bara fåfänga. Jag brinner för att få människor att känna att träning, oavsett format, är värdefullt. Att få Stora Topphälsapriset ger mig bekräftelse på att allt det arbete jag lägger ner på mitt företag, mina coacher i Lofsangruppen, mina bloggläsare och TV-tittare faktiskt gör skillnad. Jag kan förändra världen och jag är viktig. Det är en fantastisk känsla och jag hoppas att vi alla människor får möjlighet att känna så.
 
 Stort tack till dig som varje dag ger mig inspiration, feedback, reflektioner och enorm mängd träningsglädje. Det är för dig som jag kämpar.
 
 


Pamela överlämnade priset till mig på Rosa Skrot.


Fantastiska Yoga Girl är Årets inspiratör och Gococo-systrarna som gör mina favoritstrumpor (som jag har på mig på bilden ovan ligger bakom Årets plagg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Svara Paula 28 december, 2014 at 21:52

  Stort grattis, det är du värd!

  [Svara]

 • Svara Susanne 28 december, 2014 at 21:55

  Grattis!!

  [Svara]

 • Svara Ossoami-Linda 28 december, 2014 at 22:05

  Åh vad roligt – Stort grattis! Härligt med bevis på att envishet och hårt arbete mot tydligt uppsatta mål belönar sig. Gott Nytt År!

  [Svara]

 • Svara Lisa & livet från den ljusa sidan 28 december, 2014 at 22:07

  Stort grattis fina Lovisa – visst är du så otroligt värd det!
  En sann inspiratör är du, och jag är så glad att så många får ta del av dina klokheter.
  Kram!

  [Svara]

 • Svara Annika 28 december, 2014 at 22:29

  Stort grattis ♡

  [Svara]

 • Svara Aniika 28 december, 2014 at 22:35

  Hurra vad kul, du är så värd det! Det är inte alla som blir klassade som ett fenomen. bara det bevisar vilken inspiratör du är. Kram från en stolt Lofsian

  [Svara]

 • Svara Emilia 28 december, 2014 at 22:39

  Bra jobbat, och vilket pris, ett erkännande som säkert känns i både kropp och knopp, stort grattis! Ska bli kul att se vad 2015 kan bjuda på 🙂 Det börjar bra 🙂

  Hälsningar
  Emilia

  [Svara]

 • Svara Clara 28 december, 2014 at 23:03

  Grattis grymming!

  [Svara]

 • Svara Karin FitnessochHälsa 28 december, 2014 at 23:27

  Stort grattis!
  Välförtjänt!

  [Svara]

 • Svara Malin 29 december, 2014 at 09:37

  Stort grattis! Kul med belöning för allt fint jobb du gör!

  [Svara]

 • Svara emelie 29 december, 2014 at 10:05

  Grattis! Det är du verkligen värd! Du är otrolig inspirationskälla!

  [Svara]

 • Svara Nettan 29 december, 2014 at 17:17

  Grattis!! Fortsätt med att inspirera som du gör!!

  [Svara]

 • Svara Helen 29 december, 2014 at 19:38

  Stort grattis 🙂

  [Svara]

 • Svara Cindy 29 december, 2014 at 20:58

  Grattis, det är du verkligen värd! Tack för att du delar med dig av kunskap, inspiration och motivation.

  [Svara]

 • Lämna kommentar