Lofsan

Stockholm Triathlon 2011

Vilket grymt bra arrangemang Stockholm Triathlon 2011 var! Om man vill prova triathlon för första gången så är denna tävling i augusti varje år en perfekt start. Man väljer själv om man vill köra olympisk distans, sprint eller stafett, det finns något att välja för varje med andra ord. Hans kör sprint; 750m simning, 20km cykling och avslutningsvis 5km löpning men jag försöker peppa honom till att köra olympisk distans nästa år; det dubbla på varje sträcka. Både Hans och jag var nöjda med hans insats idag och resultatet är ett bra formkvitto. Nu vet ju inte ni vilken form Hans var i när vi träffades men om jag säger som så att han väger lika mycket nu som när han mönstrade och det är tvåsiffrigt mindre än för tre år sedan… Vi har lagt upp ett träningsschema som både ska vara roligt, utmanande och stimulerande och samtidigt passa in i ett karriärsliv med många resor och hotellnätter och vi båda är väldigt nöjda med utfallet. Fast jag vet att Hans längtar tillbaka till gymmet nu när det börjar bli höst och vill lägga på sig några kilo muskler till. That´s my husband.

Baxter hade en lite dålig dag och gnällde ganska mycket men den där tanden är snart helt igenom. Tills dess gäller det att skoja och stimulera så att han tänker på något roligare. 🙂 Utan BabyBjörn Active hade jag inte kunnat vara ensam med båda gräbsen hela dagen med alla människor och tävlingsdeltagare. Baxter gillar att vara med och kolla vad som händer och då är selen perfekt eftersom han kan åka framåt. Sixten däremot var i toppform och hejade på Hans både från vagnen och från sidan. Han ropade, klappade händerna och hejade allt han kunde så att alla runtomkring oss skrattade så att de grät. Jag lyckades fånga en snutt, kolla i slutet när han laddar om…

Sixten har en Bondelidtisha, GAP-jeans, vita Converse och scarf och keps från HM. Baxter har cargobraxer från Polarn o. Pyret och rosa Ralph Laurenpiké. Barfota.Hans såg sjukt fräsch ut under hela loppet, vilket skillnad från förra helgen på Lidingö Triathlon!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar