Lofsan, Träning, Videobloggar

Stepup med enbenshopp

[videofyme id=”518919″ width=”480″ height=”360″]

Idag har vi en fantastiskt solig dag här i Stockholm och hela familjen hänger ute på terrassen. Medan Baxter sover i vagnen passar jag på att filma en kombinerad styrka- och pulsövning åt er. Bli inte bländade bara.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Lina VARDAGSSNYGG.SE 21 maj, 2012 at 05:32

  Herrejisses vilka indianhopp!!
  Bebisen vaknade 05.00 i dag, klickar mig in hos dig för att få lite träningspepp, och det funkar! nu ska jag köra min core-dvd innan stora tjejen vaknar!
  ses
  kram lina

  [Svara]

 • Svara Johanna 21 maj, 2012 at 08:34

  TACK =)

  [Svara]

 • Svara Rebecca 21 maj, 2012 at 18:40

  Toppen-tack! Använder många av dina övningar i mina tabatapass, imorgon får denna adderas. Provade för en tid sedan att köra barfota och är nu fast! Träningen känns positivt annorlunda, både under passet och efter.

  [Svara]

 • Svara Frida 22 maj, 2012 at 21:51

  Hej Lovisa!!!

  Jag måste faktiskt säga att många gånger efter att jag har varit inne på din blogg och läst eller tittat på dina videosar så har jag bara velat springa ner till gymmet 😀 du inspererar mig! Jag har gymmar i ca 3 år och tappat 13 kg och fått mycket mer muskler vilket jag är väldigt glad över! Just nu sitter jag fast och har gjort det länge och det börjar bli väldigt långtråkigt! Jag älskar att träna och jag tränar 4-5 ggr i veckan på gym och är ute och powerwalkar nästan varenda dag. Jag brukar alltid köra minst 30 min kondition och då springer jag eller är på crosstrainern eller går på ett spinningpass. Där efter brukar jag köra styrketräning. Då använder jag hantlar, trx, maskiner eller kettlebells. Jag försöker göra växlande övningar så att jag höjer min puls så att jag ska hålla igång. Jag strävar efter att äta nyttigt och endast äta socker på helgen då jag tycker att man ska få unna sig. Mitt problem är att när jag mäter mig så blir cmtimeterna bara större eller så ligger dom på där jag brukar vara, det varierar från dag till dag. Men jag blir aldrig mindre. Jag vet inte riktigt vad jag gör för fel, även fast jag tycker om att träna så känns det ibland som om jag tränar i onördan. Beror detta på sockret på helgen eller vad tror du detta beror på?
  Hoppas du svarar!!! Kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar