Resor

Stenshuvud och pizza på Friden

I går morse, samtidigt som min mamma åkte vidare, kom Anna och hennes fina Mattias hit med tåget. Det dåliga vädret höll i sig här inåt landet men ute vid kusten och Stenshuvud var det fint. Vi tog en promenad där innan vi åkte vidare till Friden så att Anna och Mattias kunde få sig varsin lyxig pizza. Det var jättemycket folk men vi snika till oss ett litet bord och slapp sitta ute i blåsten. Det funkar inte för min mage…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Monika 27 juli, 2010 at 17:35

  Vilken fin tröja din kompis Anna har på sig! Om du får tillfälle, skulle du inte kunna fråga henne var hon köpt den? Den skulle vara perfekt för mig i höst!

  /flitig läsare som ska bli bättre på att kommentera

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag spanade in den igår jag med. 🙂 den är från Odd Molly.

  [Svara]

 • Svara Monika 30 juli, 2010 at 20:29

  Tack! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar