Lofsan

Starka tjejer!

Jag skrev ju i morse om att jag skulle unna mig ett eget träningspass nu när jag kör så många gruppträningsklasser som instruktör denna vecka. Det är skönt att vara lite ego för en gångs skull. Och herregud vad ego det blev.

Jag och Emma, en PT-kollega körde tillsammans. Det är få personer som imponerar på mig i gymmet men Emma är en av dem. Stark som en maskin och pannben av stål har hon.

Vi startade med 3 omgångar växelvisa chins och burpees. En av varje i 10 varv, totalt 3 varv.

Sedan satte vi ihop en cirkel med fyra övningar som vi skulle göra så många gånger under 20 minuter som vi hann:

40 knäböj (nedanför 90 grader)
30 kettlebellsvingar (16kg och pannhöjd, jag är inte en stjärna på svingar och kör hellre strikt och lite kortare sving än hela vägen till rakt upp)
20 armhävningar (strax nedanför 90 grader i armbågen, på tå)
10 hoppchins (10cm upp till stången med raka armar)

Fy fasen säger jag bara. 5,5 varv exakt innan klockan passerade 20 minuter och jag var helt död. Knäböjen och svingarna var inga problem men armhävningarna sög och chinsen fick jag göra en i taget och vila några sekunder mellan varje. Sjukt kul i alla fall och jag som är van vid att inte ha så mycket motstånd i gymmet blev peppad till 1000 av Emma som startade samtidigt bredvid. Jag kan bli lite lökig annars och vara lite bekväm i gymmet men Emma hetsade på bredvid och var mig i hasorna hur mycket jag än kämpade, en riktig prestationshöjare!


PS. Jag mailar er 5 som vunnit Niveas kit nu ikväll. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Emma 16 februari, 2012 at 16:37

    Härligt! Starkt jobbat! Du är kononfin i den där luggen också!
    Mvh,
    Emma

    [Svara]

  • Lämna kommentar