Lofsan svarar

Ställ dina frågor hos Allt för föräldrar

Klicka på bilden så hamnar du på Allt för föräldrars forum där jag svarar på frågor om träning. Frågor i bloggens kommentarsfält åker snabbt nedåt och blir svåra att fånga upp.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Nancy 9 oktober, 2012 at 15:35

  Hej,
  Jag har ställt en fråga på forumet men fick sedan för mig att den enbart riktade sig till dem som är eller nyligen varit gravida. Jag är varken eller. Min fråga lyder, Om jag vill dela upp kroppen på två träningsprogram, hur gör jag det bäst? Jag kör ditt TV4-tabatapass 1-2 ggr/v hemma och har två gymdagar då jag vill köra effektiv styrka. Vad har du för tips på tvådelat styrkeprogram? Jag menar vilka kroppsdelar passar bäst att träna ihop?

  Jag frågar dig för jag tycker du är bäst, ditt svar skulle betyda mycket för mig 🙂
  Nancy

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Antingen kan du köra överkropp och underkropp uppdelat på två eller framsida och baksida Ett annat upplägg är rygg, biceps, axlar i ett pass bröst triceps mage i det andra och benen i ett tredje pass.

  [Svara]

 • Svara Nancy 9 oktober, 2012 at 20:18

  Tusen tack för ditt svar! Nu vet jag hur jag ska göra 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar