Lofsan

St Jörgen Park Resort

Vi bor på St Jörgen Park Resort mitt i Göteborg i natt. Det är synd att vi ska åka vidare redan i morgon bitti för här vill jag stanna tillsammans med Hans en hel helg! Kanske ska fråga snällt om barnvakt… 😉

När vi hade checkat in efter bilresan från Malmö bytte jag om och gick ner till det stora spa:t. Det är inte helt färdigbyggt än men det som är klart är jättefint. Jag tycker att det påminner om saunaworld på Holiday club i Åre, utan alla barnfamiljer. Jag startade med en lång meditationsstund i utomhspoolen, helt själv flöt jag och lät tankarna vandra fritt. Jag lever ett så aktivt liv hela tiden, varje dag, så det är skönt att ta en break ibland och bara vara. Sedan gick jag in till inomhusavdelningen och bastade lite och poolade mer. Efter en timme längtade jag efter min familj så då gick jag till vårt hotellrum där gräbsen precis hoppat i badkaret och anslöt. Det finns ett grymt gym och gruppträning förutom spa:t, som jag skrev; hit vill jag tillbaka snart!

Baxter har somnat för natten nu och Sixten är på sista varvet. Hans och jag ska beställa middag och äta häruppe på rummet istället för att vakta barn nere på restaurangen. Vi gjorde likadant i Malmö igår kväll.

Vi bor i hotellets största svit; två stora rum, två badrum, långa balkong med utsikt mot golfbanan, flådigt värre.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jessica 11 augusti, 2011 at 22:07

  Ser grymt mysigt ut! Syns på lördag 🙂 kram

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Det gör vi!

  [Svara]

 • Lämna kommentar