Lofsan

Spritter i benen

Gud vad jag tjatar men jag blir nästan hög på att det är så ljust nu och dessutom lyser solen även kvällstid. Jag är så beroende av att kunna vara utomhus, det gör mirakel för mitt humör, när våren nu kommer så spritter det i benen på mig!

Vi ser fram emot en fullspäckad helg som vanligt. Imorgon är det träning i city, Vapianolunch och lite shopping på agendan och på söndag är vi bjudna på brunch hos älskade vänner och sedan ska jag jobba på kvällen. En mycket bra helg!


Dagens mamma i Röhnisch, Blingo och Merrel. Rosa gör mig glad.


På vägen från förskolan höll barnen varandra i handen frivilligt för första gången. Typ höjden av gullighet.


Barnen har dumpat vinteroverallerna nu och har Isbjörns skalbyxor och jacka med fleecetröja under och jeans. De använder fodrade gummistövlar från Tretorn som fungerar perfekt på förskolans gård.


Vårt favvofik Fabrique har chokladbollar, knäckkakor och bullar att älska.


Hans gör middag just nu. Han har kokat en chili i typ en vecka och har höga förväntningar. Det är choklad och öl i! Jag är mycket skeptisk men det luktar gott.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Sandra 6 april, 2013 at 17:58

    Nu blev jag nyfiken hur maten blev. 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar