Lofsan

Spring Stockholm Halvmarathon tillsammans med mig och Nutisal

I samarbete med Nutisal.

Som ni säkert har märkt vid det här laget så älskar jag att springa olika lopp. När jag satsade på att vänja mig vid riktigt långa distanser typ marathon så ville jag avstå från kortare lopp, för att garanterat hålla mig skadefri. Nu är jag så van även vid marathondistansen att jag kan kombinera lopp på flera distanser och det tänker jag verkligen njuta av. I september ska jag äntligen springa Stockholm Halvmarathon för andra gången, en bana som jag älskar!

Nutisal sponsrar Stockholm Halvmarathon och jag är jätteglad över att Nutisal vill samarbeta tillsammans med mig inför loppet. Jag får nämligen möjlighet att tävla ut 4 startplatser till mina följare. 2 vinnare kommer få ta med sig varsin vän för att springa Stockholm halvmarathon. Vi möts innan loppet och peppar varandra, värmer upp lite grann och sen springer vi!

IMG_0152

Nutisals nötter och nötmixer finns både naturella och torrostade. Att produkterna är torrostade innebär att de rostas över öppen låga, utan tillsatt olja. Till skillnad från marknadens många friterade produkter gör torrostningen att de naturligt goda och nyttiga fetterna i nötterna bevaras.  Torrostningen bidrar också till att nötterna känns extra fräscha och krispiga

IMG_0151

Jag gillar ”Sporty Mix” som ett mellanmål innan under eller efter träning. Nutisals Sporty Mix är en nöt- och fruktmix som ger ett bra tillskott av mineraler, antioxidanter och omega 3. Nötterna är helt naturella och innehåller inget tillsatt salt. Påsen innehåller valnötter, hasselnötter, jordnötter, cashews, mandlar, blåbär, tranbär och russin.

Vill du träna för att klara att springa ett halvmaraton, 21,1 km? Här är några tips från mig till dig:

Planera in 3 löppass varje vecka enligt följande:

 • Spring korta intervaller 20-30 minuter plus uppjogg och nedjogg.
 • Spring långa intervaller 20-30 minuter plus uppjogg och nedjogg.
 • Jogga långsamt 60 minuter. Öka detta pass med 10 minuter varje eller varannan vecka.

FullSizeRender-2

Kom ihåg att sköta din styrketräning! Minst ett pass per vecka mår kroppen bra av. Använd vikter eller din kroppsvikt som belastning och träna hela kroppen cirka 20-30 minuter varje vecka, gärna utan skor så att du kommer åt små muskler i fötterna som du behöver vara stark i för att kunna springa på!

Så här tävlar du om två stycken startplatser till Stockholm halvmarathon, en till dig och en till en vän och träffa med mig innan loppet:

Skicka ett mail med motivering till varför du och din kompis ska vinna varsin plats till denna adress.

Vinnarna kontaktas via mail 17/8.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Anna 26 juli, 2016 at 14:09

  Är mailadressen rätt? Får inte iväg mailet. Ska det inte vara .com (nu blir det .cpm)?

  [Svara]

  admin Reply:

  Fixat! Yes: partner@tailsweep.com

  [Svara]

 • Svara David Ho 26 juli, 2016 at 17:57

  Det vore fantastiskt kul om jag och min syster får chansen att springa en halvmarathon med dig, då min syster precis har börjat springa och själv har jag aldrig sprungit ngn långdistanslopp. Skulle behöva få tips och inspiration.

  [Svara]

 • Svara Tävlingar där man kan vinna startplatser till lopp 2016 | Hannas blogg 27 juli, 2016 at 18:40

  […] Lofsan tävlar just nu ut startplatser till Stockholm halvmarathon. Klart jag tävlar, även om det känns tufft just nu att springa 21.1km. Men jag har klarat det förr!!  […]

 • Svara Sandra 1 augusti, 2016 at 21:35

  Vad säger du om maltodextrinet i dessa (och många andra nötblandningar)?
  Är väl inte jättebra att få i sig massor?

  [Svara]

 • Svara Undvik flopp på lopp tillsammans med Nutisal | Lofsan.se 15 augusti, 2016 at 16:01

  […] Du har väl inte missat att jag har en tävling tillsammans med Nutisal där du kan vinna en startplats till dig och en vän till Stockholm halvmaraton och uppladdning tillsammans med mig innan loppet? Läs mer om tävlingen HÄR. […]

 • Svara Jerker 16 augusti, 2016 at 20:42

  Det vore perfekt som vinst till mig och frun, som kan fira att vi gått och sprungit bort 45 kg tillsammans 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar