Sixten, Träning

Spinning och spontanlunch

Åh vad Sixten sov bra i natt! Efter att vi kom hem igår kväll sov han fullt påklädd i sin säng, utan att pipa en enda gång, fram till 0130. Då klädde jag av honom och bytte blöja, la ner en flaska välling och så somnade han om. Först klockan 05 vaknade han igen och kom till mig i stora sängen. Vi sov till 08 innan vi gick upp och åt lite frukost och badade. Jag kände mig lite seg så vi kröp ner i sängen igen klockan 09 och sov till 11. Underbart!

Vi åkte till Sickla och jag körde ett spinningpass och lite styrka medan Sixten lekte på minisats. Idag körde jag ett 30-minuterspass, det känns lagom eftersom jag är så jädrans öm mellan benen. Magen är dessutom mycket lägre än förra gången så det känns lite annorlunda. Jag körde i alla fall järnet och fick hög puls, dock inte obehagligt hög.

Min kollega Perita var med på SatsBabypasset så hon och hennes Ida väntade på oss i gallerian och så åt vi lunch tillsammans. Jättetrevligt! Det var första gången jag träffade Ida, hon är 13 veckor och så söt. Mörk och vacker som en dröm. Men jag minns inte att Sixten var så liten?

Dagens Sixten

En av mina favoritoutfits: tröja från Debenhams, Dieseljeans och adidasskor

Någon unge på minisats hade lappat till Sixten i lördags, därav blåmärket i pannan

Dagens Mamma

Efter en sväng på Kvantum, dock utan vattenmelon som jag tänkt köpa hem, åkte Sickan och jag hem. Han somnade i bilen men röjer nu järnet här på golvet. Jag räknar ner till Unga Mödrar klockan 17 och sedan ska Sixten få middag. En vanlig måndagseftermiddag med andra ord.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Amanda 15 juni, 2010 at 00:18

  Han e ju så jääääkla häftig din lilleman! Vill bita honom lite!
  Lofsan du e uuursnygg i ditt mörkare hår! Dina ögon ploppa fram ordentligt. Me like alot!

  Ps. Du har så rätt om att de e väldigt mycke snyggare med svarta fin brallor men vi tänkte försöka efterlikna en dopklänning så mycke som de går eftersom C heeelst hade satt klänning på han så de fick bli vita. Får se hur länge dom håller sig vita…

  Kramar!

  [Svara]

 • Svara Amanda 15 juni, 2010 at 00:18

  Han e ju så jääääkla häftig din lilleman! Vill bita honom lite!
  Lofsan du e uuursnygg i ditt mörkare hår! Dina ögon ploppa fram ordentligt. Me like alot!

  Ps. Du har så rätt om att de e väldigt mycke snyggare med svarta fin brallor men vi tänkte försöka efterlikna en dopklänning så mycke som de går eftersom C heeelst hade satt klänning på han så de fick bli vita. Får se hur länge dom håller sig vita…

  Kramar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar