Träning

Spinning och en sushi

Ojojoj vad jag körde på passet! Svetten sprutade men jag lyckades hålla nere pulsen ändå. Jag vill inte pressa upp pulsen för högt nu när jag är gravid. Men jag kämpade på och var helt skakis i benen i uppförsbacken genom garaget.

Efter en sväng på Konsum där jag köpte lunch till Sixten; risifrutti och några vällingtetror korsade vi gatan för att äta sushi på Itamae. De har helt fantastisk sushi! Vi satt i solen och njöt…

Innan träningen var vi ju i Tegnérlunden och badade i plaskdammen och gungade lite. Vattnet kändes jättefräscht och de tog vattenprover medan vi var där. De gör tydligen det mellan en och två gånger per dag.

Nu sitter jag och väntar hos barnmorskan medan Sixten sover i vagnen. Hoppas han fortsätter med det en stund till så att vi kan ta blodproven i lugn och ro. På vägen gick vi förbi Humlegårdsparken, vilken fin parklek de har! Där ska Sixten och jag leka!

Idag är det riktigt varmt ute, jag älskar det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Mikaela 7 juli, 2010 at 15:06

  Hej!
  Har följt din blogg ett tag nu och är dessutom väldigt nyfiket lagd så jag måste kolla in här varje dag (åtminstone när jag jobbar… 🙂
  Har tänkt en del på det där med puls och graviditet och jag tror precis som du att så länge det känns bra så kan man köra på, men många rekommenderar ju ändå en puls på max runt 70%. Nu skrev du att du körde på bra på passet men ändå lyckades hålla nere pulsen… Hur gör du? Hur lägger du upp passet för dig själv? Hur resonerar du när det kommer till puls och graviditet, förutom att det ska kännas bra?
  Ha en bra dag!

  [Svara]

 • Svara Mikaela 7 juli, 2010 at 15:06

  Hej!
  Har följt din blogg ett tag nu och är dessutom väldigt nyfiket lagd så jag måste kolla in här varje dag (åtminstone när jag jobbar… 🙂
  Har tänkt en del på det där med puls och graviditet och jag tror precis som du att så länge det känns bra så kan man köra på, men många rekommenderar ju ändå en puls på max runt 70%. Nu skrev du att du körde på bra på passet men ändå lyckades hålla nere pulsen… Hur gör du? Hur lägger du upp passet för dig själv? Hur resonerar du när det kommer till puls och graviditet, förutom att det ska kännas bra?
  Ha en bra dag!

  [Svara]

 • Lämna kommentar