Lofsan

Spiken i kistan

Förutom en jättefin omelett till frukost har den här söndagen varit en enda lång sockerfrossa. Bakverk, varm choklad och tårta både här och där. Som spiken i kistan är jag på vår pizzeria och beställer middag åt oss nu medan Hans nattar barnen. Ska det vara ska det vara ordentligt. Imorgon är det grötfrukost och vanlig riktig mat på menyn igen. Det jag mår bäst av. Vi stannade till på Ica Maxi på vägen hem från min mammas kalas och fyllde upp skåpen med mat till mig och barnen i veckan. Massa lax, kyckling, parmaskinka, mozzarella, tomater och ägg. Sånt jag lever på typ. 🙂

Men först pizza i magen.


Okej att jag är liten. Men det finns en som är likadan. Älskade syster!


Agniezka…


Tre viktiga män i mitt liv: två svågrar och en liten miniperson

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Louise 3 december, 2012 at 19:15

    Vart har din syster köpt tröjan med renenen? Supersöt!

    [Svara]

  • Lämna kommentar