Sixten

Sova? och ta tillbaka!

Sixten somnar ju ganska sent, knappt på rätt sida tolvslaget, vaknar fler gånger än en trött mamma kan hålla räkning på. Trots det beskriver jag oftast Sixtens sovvanor som alldeles utmärkta när jag får frågan. För det gör liksom ingenting att han sover precis när han vill och hur han vill för att typ två timmar per natt sover han i sin egen säng och han vaknar aldrig före nio, gärna närmare tio, som idag. Så jag försöker hålla humöret upp och ler mig genom dagarna men satan vad trötta vi vuxna är härhemma!

En annan sak; igår skrev jag att Sixten inte kräks längre. Det får jag äta upp kan jag säga. Sedan vi kom hem från Åre igår kväll har jag räknat till 10 (tio) klädombyten på herrn och nästan lika många för min del. Britney Spears kan slänga sig i väggen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jenny 5 januari, 2010 at 10:52

  Ett tips är att läsa boken ”Somna utan gråt” (finns i pocket). Jag blev själv tipsad om den framförallt för att den innehåller många bra förslag på hur man kan lägga upp läggningsrutiner och sånna saker. Vi har aldrig haft några större problem med att få Vilhelm att somna, men däremot så tröttnade jag på att han, precis som Sixten, somnade väldigt sent. Nu har vi lyckats ändra om hans vanor så att han brukar somna nån gång mellan 20-21 = väldigt skönt! Kram på er!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Gud vad bra, tack det ska jag kolla upp! Vi får ju skylla oss själva lite grann eftersom vi reser mycket och att det blir lite knasiga rutiner då…

  [Svara]

 • Lämna kommentar