Lofsan

Sorel Snow Commander

Jag funderar över vinterstövlar till barnen. Timberlandkängor har de båda två men de är inte så praktiska på förskolan och inte så varma. Nej, jag vill att de ska ha grymma stövlar, varma, vattentäta och sköna. Jag lutar åt ett par Sorel Snow Commander, är det någon som har erfarenhet av dessa? Storlekarna börjar på 24 så det blir Sixten som får dessa i så fall. Finns det något liknande alternativ till Baxter i typ storlek 22? Just nu får man 40% rabatt på en vara och 20% rabatt på resten av beställningen så jag funderar på att slå till.

Såg att tävlingen om att bli Nordens äventyrligaste familj pågår. De åtta utvalda familjerna har fått kläder från Ellos nya outdoorkollektion Áhkká och en filmkamera som de har dokumenterat en äventyrshelg med. Gå in och rösta om du vill vinna presentkort….

”Áhkká är ett nytt färgstarkt outdoormärke med nordisk design. Kollektionen från Áhkká innehåller genomtänkta och snygga funktionskläder för alla situationer i livet, antingen det är i skidbacken, på stan eller i lekparken. Áhkká bygger på lager-på-lager principen, vi tycker det är viktigt att man vet hur man ska klä sig rätt med våra produkter för att kunna känna sig trygg när man går ut i livets aktiva stunder.”

Jag har själv ett par skalbyxor från kollektionen som jag kommer att använda i vinter, svarta, snygga med hängslen. I love!


 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Miss Agda 7 oktober, 2011 at 19:17

  Har själv ett par Sorel-vinterskor som är de bästa (sportiga) vinterskor jag haft. Alvar har fått ett par ekologiska, varma skinnstövlar från Kavat till vintern. Ska vara bra enligt många, men har inte testat såklart.

  [Svara]

 • Svara Lisa 7 oktober, 2011 at 20:01

  Isaac har ett par Sorel som väntar på vintern! De är storlek 22-kommanånting och köpta på Stadium i Forum Nacka. Kolla in där om de kanske har några kvar.

  Trevlig kväll!

  [Svara]

 • Svara Michaela 7 oktober, 2011 at 20:02

  Sorel skorna är riktigt bra! Amanda (5år) har använt Sorel 3 vintrar i rad nu och jag köpte mig själv ett par förra vintern. Det bästa med stövlarna är att de är varma och att de håller torrt. Precis som vinterstövlar ska vara! Kuoma har också bra stövlar.

  [Svara]

 • Svara Malin 7 oktober, 2011 at 20:02

  Mina barn har haft just den modellen och senare andra Sorelkängor. Outstanding!

  [Svara]

 • Svara Nea- 2barnsmamma till en 08:a & 09:a 7 oktober, 2011 at 20:05

  Har köpt dessa till barnen! dem är rätt klumpiga så jag ska känna efter lite till. Se så man får över overallen över skon osv. Varma och snygga är dem dock!

  [Svara]

 • Svara Annelie 7 oktober, 2011 at 20:14

  Vi har och har haft såna skor till Olivia. Sorel och Viking skorna är att rekommendera!Och japp man måste passa på när Ellos har bra erbjudanden, vi köpte ett par därifrån som vi fick hem för någon vecka sen!

  [Svara]

 • Svara C 7 oktober, 2011 at 20:16

  Tycker de är toppen! Min fyraåring hade ett par förra vintern och jag är mycket nöjd. Kommer definitivt fortsätta köpa detta märke.

  [Svara]

 • Svara Cissi 7 oktober, 2011 at 20:36

  Kuoma!!!! De mest fantastiska skor mina ungar har haft! Alla uppe i norr har dem. Sjukt varma och framförallt LÄTTA. Grymt när man just lärt sig gå, som väl är Baxter i vinter?

  [Svara]

  Eva Reply:

  Kuoma säger ju jag också. Det enda vinterstövlar vi använde som små upp till tio års ålder. De enda stövlarna jag kommer att köpa åt våra kids. Inte de snyggaste, men lätta och varma – och framförallt lätta att klä på. Fast ni har dock det mer plaskigt i Sthlm jämfört med vad vi har det här.

  [Svara]

 • Svara Jessica 7 oktober, 2011 at 20:37

  Ett annat tips är Kuoma-skor. Supervarma men nättare och riktigt lätta. Det får båda mina småkids.

  [Svara]

 • Svara Angelica 7 oktober, 2011 at 21:33

  Här hemma har alla våra 4 vinterstövlar från kouma! Har kört på dessa varje vinter och kidsen fryser aldrig om fötterna och skorna är väldigt lätta och smidiga! Rekomenderas varmt!

  [Svara]

 • Svara Carina 7 oktober, 2011 at 22:08

  Jag har alltid haft Ecco goretex kängor till mina barn och varit supernöjd. De är lätta, varma, slasktåliga och slitstarka.

  [Svara]

 • Svara Jenny 7 oktober, 2011 at 23:40

  I år testar jag Kamik till mina killar. Har haft bl a Viking innan men de har inte levt upp till våra förväntningar. Funderade på Sorel också men föll för att Kamik kändes nättare, speciellt för strået gen kändes det viktigt. Urtagbara innerskor är det på killarnas Kamik, det tror jag är jättebra!

  [Svara]

 • Svara Renée 10 oktober, 2011 at 11:10

  Jag har också precis köpt ett par Sorel snow commander till vår 1,7 åring. Hon går i förskolan nu och här i Sthlm kan det oftast bli väldigt slaskigt på vintern. Ni som har erfarenhet av dessa skof, klarar de slasket och vätan?
  Får inte fram så mycket information om dem bara att det står att de är vattenavvisande inte vattentäta. Och hur andas de?

  [Svara]

 • Svara jennyn 11 oktober, 2011 at 23:12

  Hej fina du. Lovisa, timberland kängorna på stadium, svarta med kardborre spänne över. De är verkligen super bra. Melvin hade såna förra året, han kunde t o m hoppa i vattenpölar utan att bli blöt om fötterna. De är även lätta att hoppa i för en två åring. Gå in till stadium och kika iaf. Jag tror de ligger på 699:). kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar