Lofsan

Söndagsbrunch

Vi har testat de flesta stora brunchställena i Stockholmsområdet; Hotell Blå Blom, Clarion Sign, Kung Carls bakficka, Hilton, Fåfängan men jag måste nog erkänna att Restaurang J i Nacka Strand som vi var på för några veckor sedan är bäst. Antingen kan man ta bil eller bussen dit men häftigast är ju båt från Nybrokajen. Brasan är tänd och ALLT på buffén var så vackert och fräscht. Hög mysfaktor.

Idag har vi bjudit på söndagsbrunch här i det Renmanska palatset. Att bjuda hem gäster på tidig förmiddag är ett jättebra alternativ till att mötas på restaurang när småbarnen är sjuka eller man inte känner för att sitta bland massa folk.

Agnes och jag startade med ett benpass på gymmet och sedan smakade allt så bra! Duktiga Hans som förberett, bakat och lagat allt!

På bordet serverades bland annat hallonscones med tusen pålägg, miniomeletter (gräddade i ugn i muffinsplåt) med bacon, yoghurt med massa tillbehör, blodapelsinjuice och en gräddkolekladdkaka Hans bakade igår.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara I min lilla lilla värld 20 mars, 2011 at 20:58

  Shit, Baxter börjar verkligen bli lik bror sin!

  [Svara]

 • Svara Sanna 20 mars, 2011 at 21:07

  Tack så mycket, jag ska nog kunna knåpa ihop något med detta 🙂

  [Svara]

 • Svara jessica 20 mars, 2011 at 21:45

  Jag hittade ingen mail till dig så jag ställer min fråga här.
  Jag väntar mitt andra barn när som (Bf i morgon)
  När lillebror väl kommit ut vill jag gärna börja träna upp min mage igen. Min magmuskel har delat sig mycket mer denna gången än förra graviditeten. Jag tänkte höra om du har bra tips på några övningar jag kan göra för min mage så fort jag orkar och som jag kan göra hemma?!

  Tack för en bra och inspirerande blogg!!!!

  Kram Jessica

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Vad spännande!

  En av de mest effektiva övningarna för att tajta ihop magen, oavsett graviditet eller inte är plankan. Du kan börja redan nu och sedan köra direkt efter förlossningen. Stå på alla fyra och lyft upp knäna i luften någon cm bara. Tänk på att alltid alltid ha naveln ”aktiverad”, dra inåt och nedåt.

  [Svara]

 • Lämna kommentar