Lofsan

Söndag

Nu har vi eftermiddagshäng ute på vår älskade terrass. Barnen vaknade precis efter att ha somnat i bilen på vägen hem från Sickla och sitter i en av sofforna och äter glass.

Min löpning idag gick jättebra. Det blev 30 minuter raka spåret till Sickla och sen 55 minuter inklusive 5 minuter chinsträning på utegymmet i Eriksdal. Jag tog omväg genom Sjöstaden och längs Årstaviken på Tantosidan för längre total tid. Tempot var i behaglig joggfart och värmen var perfekt.

Egentligen har jag 250 kalorier kvar till 1000 men Hans ska iväg och jobba strax så vi får se hur och om jag tar de. Inget tvång, bara en kul grej. 80 minuter löpning känns så himla bra!

För övrigt ligger entrécoten i marinad och om några timmar drar vi på grillen, jag hoppas vi kan äta middag ute ikväll!


Terrasshäng!


Flytande lunch på Naked Juice Bar. My favourite!


Ganska gullig kille.


Vill pappa smaka?


SKÅL!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Annah 5 augusti, 2012 at 17:06

  Åh vad tycker du om Naked… Är det okej att äta och dricka? Jag älskar nämligen deras smoothies och fyllda rullar. Ibland tar jag det som lunch men lite osäker på om det är bra eller ej.

  Kram

  [Svara]

 • Svara Elisabeth 5 augusti, 2012 at 19:04

  Mmmmmm, den där päronpizzan lät som en god grej!!
  Inget som Hans kan tänka sig att dela med sig av receptet på? 😉

  Elisabeth

  [Svara]

 • Svara Malin 5 augusti, 2012 at 21:04

  Åh, dina små pojkar är så himla söta. Två blonda små raringar! Du är en otrolig inspirationskälla, blir otroligt glad av att läsa din blogg. Träning är min stora passion & jag måste säga att du är en av de få riktigt BRA tränings-bloggar jag följer & jag älskar att kunna följa en mamma, precis som jag själv, som faktiskt brinner för träningen & kan lägga både det & familj i fokus. Jag behöver träningen för att må bra – och jag behöver min dotter & min man för att må bra. Mina 2 stora må-bra-saker i livet & det är möjligt att kunna prioritera båda – på rätt sätt. Du är fantastisk, och det är ett nöje att få följa din vardag, din familj & framför allt – din träning!

  [Svara]

 • Svara Ida 6 augusti, 2012 at 10:08

  Hur mäter du din kaloriförbrukning?

  [Svara]

 • Lämna kommentar