Lofsan

Söndag och även det med 2-årskalas

Helgens andra 2-årskalas firades av Lucas och hans föräldrar Anna och Christian. De hade slagit på stort och satsat på Cars-tema allover. Tallrikar, ballonger, muggar, servetter och till och med sugrör hade Cars som tryck. Lucas hade fått välja själv såklart. Presenterna gick även de i Cars tema med lastbilar och DVD men Annas enda önskan till mig var inga bilar så jag hade köpt två såna där ritbord, ett stort och ett litet till bilen att sitta och kladda på, sedan drar man en grej över och så suddas allt ut. Chrille tyckte att det var ett perfekt sätt att starta Lucas graffittikarriär på. 🙂

Sixten var lite trött och kanske inte på sitt största partyhumör men Lucas och Lucas farmor bjöd upp till riktigt partaj och de lekte massa på golvet. Anna var så gullig och hade tagit med babysittern till Baxter till lokalen där kalaset var så han satt i den och sjöng medan vi andra åt äppelpaj, bullar och marängsviss. Gott gott gott. Sedan somnade han.

Detta var Sixten och Baxters första riktiga barnkalas och de fick till och med med en liten påse (med Carstryck på såklart) med kexchoklad, torkad frukt och hör och häpna: Carstatueringar i. Så himla kul! Ska det vara ska det vara ordentligt! 🙂 Jag börjar redan fundera på hur Sixtens 2-årsdag ska firas. Vi kommer alltid att ha hans kalas i slutet av sommaren när alla är tillbaka från semestern eftersom han fyller år 3:e augusti, han kommer ju aldrig bli besjungen i skolan. Annat är det med Backan som fyller år på hösten när alla är som mest sugna på tårtkalas. Jag har i alla fall fått massa inspiration av helgens nyblivna 2-åringar. Riktigt trevliga små värdar/värdinnor. Fina barn.

Agnes hjälpte mig att fota oss härhemma men sedan lämnade vi kameran hemma.


Dagens Mamma i Abercrombieskjorta och Gstarjeans.


Dagens Sixten i Ralph Laurenskjorta, svarta glansiga jeans med nitbälte från HM, svarta Converse.


Dagens Baxter i Ralph Laurenskjorta, Dieseljeans och sneakers från Zara.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Brallan 21 februari, 2011 at 21:21

  Fasen va snygg du är i håret!
  Har du naturligt svall eller är vågorna åstadkomna med
  något form av verktyg??

  // Brallan

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Tack! Håret blev så här efter graviditeterna. egentligen har jag världens rakaste och flygiga svennehår.

  [Svara]

 • Lämna kommentar