Lofsan

Sommarträning på semestern

Under semestern bryts ofta våra träningsvanor och vi utmanas i att hålla kontinuitet i den träning vi byggt upp under våren. Som en hjälp på traven till er så kommer vi att bjuda på massa semesterträningsinspiration varje söndag på TV4 Nyhetsmorgon. Sju söndagar under semestern hjälper jag mina TV4-kollegor med deras träning. Jag hoppas ni kan hitta era godbitar till gräsmattan i sommar!
 
 In och titta på Jesper Börjessons videoblogg för att se ett smakprov på hur hans semesterträning kommer att se ut!
 
 


Jesper cyklar mycket men behöver hjälp och inspiration med styrketräningen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Inger 22 maj, 2014 at 22:05

  Hej,
  För mig är det så att jag tränar mer under semestern, man är ute från morgon till kvällen. Vi har ju ljus här uppe hela sommarn och så är jag i stugan hela tiden. Den ligger vid havet, så lite simning blir det också.
  Ha det bra.

  [Svara]

 • Svara christin 23 maj, 2014 at 17:24

  Hej, Jag har en fråga ang graviditetsträning! det pratas ju en del om hur och vad man skall träna EFTER en graviditet, men hur är det innan en eventuell graviditet? finns det något man kan tänka på/fokusera på innan som kan vara bra och stärkande för hela förhändelseförloppet och tiden efter graviditeten? 🙂

  [Svara]

 • Svara Maria 2 juni, 2014 at 19:05

  Sommaren betyder roligare träning för mig. Då har vi (kan nästan räknas som traditionell nu efter tre år;) Trädgårdscirkeln hemma i vår trädgård där grannar och vänner deltar! Är så roligt att lägga upp dessa pass och MÅNGA övningar är tips från dig!!
  SÅ du är en ”inspirerande idol” här på vår gata ! 😉
  Kram 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar