Lofsan

Sommarstället på Bio Rio

Ikväll har Hans och jag varit på bio. Vi blev bjudna på smygpremiären av independentfilmen Sommarstället som Johan von Reybekiel har regisserat, en PT-kunds man. Filmen visas på fredag och söndag denna helg på Bio Rio i Hornstull och i Göteborg nästa vecka. Det är en mörk klumpimagenfilm som utspelar sig under två sommardygn, en väldigt naken film men så berörande. Jag hoppas verkligen att ni tar er tid till att se filmen, jag ska skicka dit både mina systrar och min mamma som älskar film lika mycket som jag.


Lisa Aschan har regisserat den prisbelönta filmen Apflickorna och Johan har alltså precis nu släppt sin första egna långfilm, världens coolaste par!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Emelie 21 maj, 2013 at 21:30

  Är det inte du och Hans som är världens coolaste par?! 😉

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Haha!

  [Svara]

 • Lämna kommentar