Lofsan

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory.

Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt!

Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på e-böcker och ljudböcker i sommar nu när det finns extra gott om tid för detta, både när jag tränar eller ligger på stranden. Jag kommer bland annat ta mig an kroppsaktivisten Linda-Marie Nilssons ”Så lärde jag mig älska min kropp”, som jag också pratade om i Träningspodden förra veckan. Jag gillar att hon tar upp ett svårt och kontroversiellt ämne, men ändå med humor och glimt i ögat.
Och redan nu har Nextory-appen gått varm här hemma, eftersom flera personer i familjen kan dela på samma konto. Detta har bokslukaren Baxter snappat upp och han är just nu helt besatt av Pax-böckerna, som deckarförfattaren Åsa Larsson och forskaren Ingela Korsell skrivit. Pax-böckerna är urban fantasy-böcker för unga, som handlar om Bröderna Alrik och Viggo som hamnar i olika spännande äventyr i Mariefred. Pax-böckerna är som en korsning av Harry Potter och Hungerspelen och är inlästa av Morgan Alling. Baxter brukar lyssna på ljudboken, samtidigt som han läser e-boken, och kan bli helt uppslukad i flera timmar! 🙂 Något säger mig att han kommer att tvinga iväg oss på de populära Pax-vandringarna i Mariefred i sommar…

Sixten läser Dagbok för alla mina fans på flyget mot USA idag!

 

 

Testa Nextory du också i sommar! Hos dom finns hur många digitala böcker som helst, och om du anger kampanjkoden LOFSAN så får nya medlemmar testa Nextory i 30 dagar helt gratis, och du kan när som helst säga upp det. För att komma till erbjudandet, klicka HÄR!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar