Lofsan

Some serious shopping

Jag har en liiiiten inneboende shopaholic inombords. En som går igång på att shoppa. Det känns lite farligt nästan. Jag fick tips om Isbjörn of Sweden av en bloggläsare när Sixten skulle börja på förskolan och sedan dess är jag fast. Deras vinteroveraller är outstanding och ser helt nya ut även efter en hel vinter. Skalkläderna använder barnen året om, de funkar jämt beroende på vad man har under. Att det är fina klara färger och snygga detaljer på grejerna gör det ännu bättre.

Sixten har 104 i sin nya röda overall och skalplaggen medan Baxter har 90 i overall (samma overall som Sixten hade förra vintern) och 92 i skalplaggen. De använder aldrig galonplagg eftersom Isbjörns skalplagg både andas bättre och är mycket mer slittåliga. Sixten har dessutom en fodrad jacka och byxor med hängslen som är precis som overallerna fast tvådelad att variera med.

Mössan nedan köpte jag en varsin till gräbsen av och en egen till mig själv. Bra med liten skalle. Strumporna kommer användas på förskolan redan i höstkängorna och sedan hela vintern. Jag älskar längden på dem.

Ni kommer att få se mycket bilder här i bloggen på Isbjörns kläder i vinter, I love them!


Blå skaljacka till båda barnen, röd overall till Sixten, blå till Baxter, varsitt par strumpor i varje färg. Jag själv bor i liknande strumpor hela vintern. Klart mina barn också ska göra det.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Maria 27 augusti, 2012 at 22:03

  Vem går inte igång på att shoppa!?? Hehe, speciellt snygga kläder till de små 🙂 Har just nu suttit och beställt lite höstnytt till dagis mestadels.

  Brukar du sälja dina barns gamla kläder? Tänkte på GAP, Gant, Ralph Lauren, Isbjörn osv… Har ju sett att dina sötisar alltid har så fina kläder! Jag är isåfall intresserad av att köpa, mina pojkar är ju strax över 1 och snart 3, så storlekarna borde ju passa.
  Säg gärna till i bloggen om du har planer på det!

  [Svara]

 • Svara Tosabeten 27 augusti, 2012 at 23:01

  Verkar vara toppenplagg till ungarna. Köper du ”dubbel” uppsättning av ytterkläderna? Har hört att man ska köpa två av allt när de börjar dagis. Blir ju rätt dyrt med två men överkomligt med en ;D

  [Svara]

 • Svara Magdalena 27 augusti, 2012 at 23:02

  Håller helt med – Isbjörn of Sweden är riktigt bra och själv handlar jag deras kläder på Uteliv i Linköping. Tack för en inspirerande blogg!

  [Svara]

 • Svara Angelica 28 augusti, 2012 at 06:54

  Vilka fina vinterkläder!! Dom kommer bli superfina i dom.
  Jag går i valet och kvalet vilken overall och jacka/byxa jag ska välja. Det står mellan Isbjörn, Didriksons och Molo.
  Men du har haft Didriksons till dom innan va…? Hur var de? För jag är lite tveksam till att de inte har så höga vattenpelare och att de känns lite ”stela” jämfört med Molo tex som vi hade förra året.
  Jag var supernöjd med Molo lite nyfiken på Isbjörns ändå för den är lite tuffare tycker jag, Molos är ju bara enfärgade.

  [Svara]

 • Svara Lisen 28 augusti, 2012 at 06:56

  Tack för inspirerande läsning! Jag blir glad och önskar så att jag kunde komma igång ordentligt med min träning trots 2barn, en man som reser och en kommande flytt. Längtar till att känna mej i form 🙂 Tack!

  [Svara]

 • Svara Sandra 28 augusti, 2012 at 09:20

  Åh! Vilket favvoinlägg för mig! Kul med de nya mössorna med öronlappar! De har jag inte sett innan. Länge lever isbjörn och kul att du gick all in! Kram

  [Svara]

 • Svara Agneta 28 augusti, 2012 at 11:02

  Vi klarar oss inte heller utan Isbjörn… Sonen fyller strax fyra å har sen 1.5 år haft skalkläder å vinteroveraller av detta märke. Å som du säger, galonisar behövs inte. Har nyss köpt den blå overallen med pälsmössa! Sååå fina kläder, har man en gång börjat är man fast

  [Svara]

 • Svara Ulrika 29 augusti, 2012 at 06:56

  Slår ett slag för Polarn O. Pyrets ytterkläder! Funktion, kvalitet, max i vattenpelare. Samt tre pr garanti och generös reklamations- och returpolicy. Tack för underbar blogg by the way!

  [Svara]

 • Svara anneli 29 augusti, 2012 at 11:47

  Måste verkligen rekommendera deras windpro(windstopperfleece), fantastiskt dagisjacka. Mjuk, smidig, lagom varm typ hela hösten/våren, går alltid att få ren(trots utelek i lera/eller när den glömdes på inne när det var målarstund).
  Anneli

  [Svara]

 • Svara Emma 30 augusti, 2012 at 12:18

  Hej!
  Är själv på jakt efter vinterkläder till vår gosse, men tycker det är så svårt med storlekar när man beställer. Har inte varit inne och kollat på isbjörn förut men det kanske är värt en titt =) Du skrev att Sixten hade stl 104, får jag fråga hur lång er kille är? Vår kille är ca 97 cm och vi har själva funderat på 104 eftersom vi vill att det ska passa hela vintern men inte heller att det ska vara för stort.. svårt det där när det växer så det knakar!

  ha det gott!
  //Emma

  [Svara]

 • Svara jessica 31 augusti, 2012 at 10:39

  Håller med! Isbjörn är verkligen ” top notch” , bättre kläder får man leta efter!
  Mina barn bor i dem. Året runt. Helt klart värt priset.

  [Svara]

 • Lämna kommentar