Lofsan

Some serious shopping

Mitt favoritmärke när det gäller så kallade människokläder (till skillnad från träningskläder) är Gstar. Jag har varken kunskap eller intresse kring vanligt casualmode och saknar känsla för hur plagg ska matchas. Jag känner mig helt nollställd när jag går in på HM och det hänger driver kläder. Mitt knep för att ändå kunna gå på stan och känna att jag lyckats med min outfit är att hålla mig till de butiker där jag vet att det kommer fram en person till mig, som frågar vad jag tittar efter och som sen tar fram hela outfits och visar hur plaggen kan sättas ihop. Gstarbutiker är exakt så. Ibland går jag därifrån tomhänt men allt som oftast lämnar jag butiken med en känsla av att jag gjort ett bra köp och så fina kläder i påsen som jag vet att jag verkligen kommer att använda.
 
 Jag småshoppar aldrig, går inte in i en butik bara för att kolla lite och kommer ut med krimskrams. Jag otrivs i stora konsumtionsbutiker och gillar små format. Jag sparar pengar och när det passar, oftast när jag är i London eller New York så går jag all in och köper det som jag planerat. Gärna en säsong i förväg.
 
 Jag brukar tänka att på samma sätt som jag vill ha hjälp med det som jag inte kan, vill eller orkar lära mig kring kläder, stil och mode så kan jag hjälpa människor med träning. Alla vill inte lära sig träna, en del vill bara gå från gymmet med en känsla av att ha gjort bra i från sig. Jag kan liksom vara träningsbranschens motsvarighet till en Gstarbutik.
 
 


Vi bor granne med en Gstarbutik här i London.


Och jag som letat efter nya boots i ett år fann vad jag sökte direkt.


Nytt armband med rosett på från Abercrombie. Love it!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Jennysen 24 januari, 2014 at 06:48

  Vilken underbar liknelse. Jag behöver någon som du på gymmet, och det är därför jag gärna går på pass. Nu har jag även bokat in 3 PT-pass och genomfört mitt första… och han är min expert på det sättet du beskriver.
  Jag tycker inte att det är roligt, och jag vill egentligen inte göra det, men jag gick ändå därifrån med en bra känsla av att jag gjort något bra! 🙂 Precis som det ska vara! 😀

  [Svara]

 • Svara Ulrica 24 januari, 2014 at 08:22

  Verkligen bra liknelse. Du är super snygg. Det passade verkligen dig. 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar