Lofsan

Soffläge

Förutom vår korta promenad har vi spenderat hela dagen så här, i soffläge. Sixten växlar mellan att sova lätt eller bara ligga och stirra. Så fort jag försöker slingra mig ur hans grepp blir han otröstligt ledsen. Hans har dock gett mig dispens för att hemmet förfallit de senaste två dagarna så jag slipper plocka undan med Sixtens gråt i öronen.

Vi gick ju till Bonti tidigare idag, de ringde och berättade att Sixtens namnnappband äntligen är klart (jag beställde det för 8 veckor sedan). Tyvärr visade det sig att det var fel napphållare på, trots att de ringde mig för att dubellkolla sort. Jag fick vackert gå därifrån utan nappbandet. 🙁 däremot fick jag två kort med 10% rabatt på två köp som kompensation. 🙂

På vägen hem köpte jag med mig en 8 bitars sushi från Itamae, den var supergod, som vanligt! Jag äter sushi alldeles för sällan nuförtiden. Mer sushi åt folket!

Gick förbi Ica också för att handla lite nu när både Hans och hans dotter kommer hem några dagar. Jag blev sugen på varma mackor, till kvällsmat kanske?

Jag längtar så till träningen nu. Imorgon ska jag jobba nästan hela dagen, massa PT-kunder. Sickan och Hans ska ha pappadag När Sixten är sjuk kan han ju inte vara på barnpassningen heller så jag hoppas jag hinner träna på kvällen eller på en lucka mellan kunderna imorgon. Mina powerwalks är ju svettiga men jag vill in till gymmet igen. Hoppas Sixten är frisk i helgen så att Hans och jag hinner träna tillsammans.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar