Lofsan

Söderhäng

Den här helgen njuter jag verkligen av att inte ha något inbokat och bara ta dagarna som de kommer. Annars tycker jag om att ha mina lediga dagar planerade med kul grejer men just nu är det så mycket som händer runt om kring att tre helt blanka dagar lockar till 100%.
 
 Vår lördag startade med lång sovmorgon nästan till 10, det är bra att våra gräbs har lärt sig klara sig själva på morgnarna. Sen tog vi dagens första av totalt fem avsnitt av Orange is the new black i sängen och en långsam frukost med hela familjen. På eftermiddagen tog vi en sväng till Skrapan och jag blev så sugen på en sväng i den nya heminredningsbutiken Habitat som öppnat men jag håller mig eftersom jag åker till New York denna vecka. Vi hängde sen i Skånegläntan och lapade eftermiddagssol medan gräbsen lekte.
 
 Vårt nya favorithäng är Marie Laveau på Hornsgatan, mittemellan lunch och middag när det är tomt på gäster. Där käkade vi tidig middag och planerade sommaren. Semestern närmar sig! Som avslut på vårt Söderhäng gick vi förbi 18 smaker och köpte glass.
 
 Grymt Söderhäng på min lediga helg!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Malin - tvillingmorsan 8 juni, 2014 at 22:30

  Underbart<3

  [Svara]

 • Svara Sandra 9 juni, 2014 at 07:20

  Hej!

  Jjag måste tipsa om en italiensk restaurang som jag hittade när jag var där sist. GRYM mat och superbra service, ligger i meatpacking district. på 355 w 14th street. Scarpetta heter den.

  http://www.scottconant.com/restaurants/scarpetta/new-york/menu

  Hoppas ni får en härlig resa!

  [Svara]

 • Lämna kommentar